Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cel putin 16 romani arestati in Ungaria. Ei actionau drept calauze pentru imigranti ilegali

Antena3 Antena3,
Cel putin 16 romani arestati in Ungaria. Ei actionau drept calauze pentru imigranti ilegali

Cel putin 16 romani au fost arestati in Ungaria, sub acuzatia ca actionau drept calauze pentru imigranti ilegali. Romanii incercau sa treaca in Austria si transportau in jur de 100 de refugiati. continuă pe Antena3

Atac sinucigas al unei fetite de 11 ani intr-o autogara din Nigeria, cel putin 15 persoane au fost ucise

Un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani a ucis cel putin 15 oameni la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, au informat marti surse apartinand unui spital din zona si martori, citati de agentia DPA, preluata de Mediafax.

Nigeria: Cel putin 15 oameni au fost ucisi intr-un atac sinucigas, comis de o fata de 11 ani

Cel putin 15 oameni au fost ucisi si 30 au fost raniti intr-un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, informeaza DPA, citand martori si.

16 romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane. Precizarile MAE

Patru romani au fost retinuti, vineri, de autoritatile ungare, pentru trafic de persoane, dupa ce, joi, au fost retinuti alti 12 cetateni romani, informeaza Ministerul de Externe MAE). in total, in Ungaria au fost retinuti 16 cetateni romani.

In spatele cortinei Festivalului Enescu, evenimentul care aduce cel putin 10 milioane de euro Bucurestiului

Organizarea unei editii a Festivalului George Enescu, cel mai important brand cultural al Romaniei, care poate aduce intre 10 si 25 de milioane de euro Bucurestiului, dureaza cel putin doi-trei ani, a declarat pentru Wall-Street. ro, Oana Marinescu,.

Afganistan: Cel putin zece persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite in urma unei explozii la un terminal de gaze din vestul tarii

O explozie s-a produs la un terminal de gaze din vestul Afganistanului, cel putin zece persoane fiind ucise si alte 11, ranite in urma deflagratiei, informeaza DPA. Un incendiu puternic a cuprins un terminal de.

Turcia: Cel putin opt oameni au murit, dupa cele mai puternice ploi din ultimii 50 de ani provincia Artvin

Cel putin opt persoane au murit, iar alte doua au fost date disparute, in urma unor inundatii care au afectat provincia Artvin, la malul Marii Negre. Luni, doua cladiri s-au prabusit din cauza inundatiilor.

Cele mai puternice ploi din ultimii 50 de ani in nord-estul Turciei. Cel putin 8 oameni au murit

Cel putin opt persoane au murit, iar alte doua au fost date disparute, in urma unor inundatii care au afectat provincia Artvin, la malul Marii Negre, relateaza Euronews. Doua cladiri s-au prabusit din cauza.

Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Cel putin trei persoane au fost UCISE

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

MAE: Cei 16 romani suspectati de trafic de persoane, retinuti de politia din Budapesta

Cei 16 romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti de organele de politie din Budapesta, se arata intr-un comunicat al MAE. in cursul zilei de vineri, 4 romani au fost audiati in acest caz.

Criza imigrantilor. MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

Optsprezece cetateni romani au fost retinuti de autoritatile ungare, dintre care unul a fost chiar condamnat pentru trafic de persoane, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. Ultimul dintre cei retinuti este soferul roman al masinii gasite rasturnate pe autostrada M5, cu 18 refugiati sirieni, dintre care 10 erau raniti. MAE a precizat ca niciun cetatean roman nu a fost implicat in cazul camionului din Austria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )