Libnet.ro
UNICEF

11:15

REPUBLICA DOMINICANA: Panica intr-un avion din cauza unei glume proaste despre Ebola

România Liberă România Liberă,
REPUBLICA DOMINICANA: Panica intr-un avion din cauza unei glume proaste despre Ebola

Imediat cum avionul s-a oprit pe pista medici imbracati in costume de protectie s-au urcat la bord si l-au escortat de american pana la centrul medical al aeroportului. continuă pe România Liberă

Un american a strigat ca are Ebola intr-un avion cu 290 de pasageri. Imagini cu momentele de panica

Panica intr-un avion cu 290 de pasageri dupa ce un barbat a inceput sa stranute si sa strige ca e bolnav de Ebola, relateaza ABC News. Incidentul s-a petrecut intr-un avion al companiei US Airways care zbura.

SCOTIA: Platforma petroliera evacuata din cauza unui incendiu la un vapor care transporta deseuri radioactive

Din cauza riscului de a fi lovita de o nava ce transporta deseuri radioactive, dupa ce un incendiu a izbucnit la bordul acesteia, o platforma petroliera din apropierea coastelor scotiene a fost evacuata in noaptea de marti spre miercuri.

Un barbat cu simptome de Ebola, testat intr-un spital din Praga

Un barbat ceh, care s-a intors recent din Liberia, este testat intr-un spital din Praga deoarece prezinta simptome de Ebola, informeaza Agerpres.

Doi zimbri din Rezervatia Hateg au murit, din cauza bolii limbii albastre

Alti doi zimbri au murit din cauza bolii limbii albastre, in Rezervatia Hateg-Silvut, din judetul Hunedoara, dupa ce, in urma cu doua saptamani, au murit alte trei animale, relateaza Mediafax.

Doi zimbri din Rezervatia Hateg au murit din cauza bolii limbii albastre

Alti doi zimbri au murit din cauza bolii limbii albastre, in Rezervatia Hateg-Silvut, din judetul Hunedoara, dupa ce, in urma cu doua saptamani, au murit alte trei animale, relateaza Mediafax.

Stalpul economic al Europei se clatina. Cea mai mare economie intra in RECESIUNE din cauza RUSIEI

Germania are probleme economice. Ultimul raport arata ca productia industriala a scazut cu 4% in luna august, fiind cel mai mare declin din 2009. Mai mult, comenzile au scazut la un minim al ultimilor cinci ani,.

Primul monument in onoarea Wikipedia, construit intr-un orasel din Polonia

Primul monument din lume in onoarea Wikipedia va fi amplasat in orasul Slubice din Polonia, relateaza Agerpres.

Fermier din Giurgiu, ramas fara marfa intr-o piata din Sectorul 2

Un agricultor a uitat certificatul de producator acasa si a fost praduit de politie. Omul a venit sa isi vanda marfa intr-o piata din sectorul condus de Neculai Ontanu. Politistii i-au golit insa.

Ce se intampla in fiecare zi intr-o biserica din Giurgiu: Fenomenul este INEXPLICABIL, insa mii de oameni au fost VINDECATI

Micuta biserica de piatra din Letca Noua a fost construita in 1867 de mitropolitul Nifon, care avea pamanturi in aceasta zona. De cand icoana plange, aici se tine in fiecare zi, la ora 18:00, acatistul.

Traiasca Statul Islamic! Ce s-a intamplat cu un francez care a strigat asta intr-o institutie din Strasbourg

Un francez in varsta de 54 de ani a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru ca a strigat Traiasca Statul Islamic! intr-un centru de alocatii familiale la Strasbourg si pentru ca a amenintat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )