Libnet.ro
UNICEF

07:00

Traiasca Statul Islamic! Ce s-a intamplat cu un francez care a strigat asta intr-o institutie din Strasbourg

Antena3 Antena3,
Traiasca Statul Islamic! Ce s-a intamplat cu un francez care a strigat asta intr-o institutie din Strasbourg

Un francez in varsta de 54 de ani a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru ca a strigat Traiasca Statul Islamic! intr-un centru de alocatii familiale la Strasbourg si pentru ca a amenintat. continuă pe Antena3

Francez condamnat la inchisoare pentru ca a strigat Traiasca Statul Islamic

Un francez in varsta de 54 de ani trebuie sa stea sase luni in inchisoare dupa ce a strigat intr-un centru de alocatii familiale Traiasca Statul Islamic! si a amenintat ca se va intorce acolo cu o arma.

Un francez a fost condamnat la 6 luni de inchisoare dupa ce a strigat in public Traiasca Statul Islamic

Un francez in varsta de 54 de ani a fost condamnat la sase luni de inchisoare fara drept de eliberare conditionata pentru ca a strigat Traiasca Statul Islamic! intr-un centru de ajutoare sociale la.

Statul Islamic foloseste munitii din SUA si statele aliate, inclusiv Romania

Gruparea jihadista Statul Islamic foloseste in confruntarile armate din Irak si Siria munitii pe care Statele Unite si aliatii lor le-au furnizat initial fortelor din regiune care lupta impotriva acestor islamisti radicali, printre tarile de provenienta ale munitiilor regasindu-se si Romania, relateaza luni portalul Dailycaller. com, care citeaza un raport intocmit de organizatia Conflict Armament Research CAR).

Patru britanici suspectati de activitati teroriste si legaturi cu Statul Islamic, arestati la Londra

Patru barbati britanici, cu varste cuprinse intre 20 si 21 de ani, au fost arestati marti in cadrul mai multor raiduri ale Politiei Metropolitane in Londra. Unul dintre cei patru ar putea avea legaturi cu Statul Islamic. Anchetatorii au transmis ca au motive sa creada ca suspectii planificau atacuri teroriste in Marea Britanie.

INFOGRAFIE Lupta pentru suprematie dintre Al-Qaeda si Statul Islamic

Relatia dintre cele doua grupari teroriste, Al Qaeda si Statul Islamic a fost caracterizata de neincredere, de competitie si chiar de ostilitate directa. Atunci cand SI s-a extins din Irak si in Siria, a facut Al Qeida sa nege existenta noului grup. in lupta pentru suprematie, SI a trecut la actiuni in forta, Al Qaeda zbatandu-se sa scape de declin.

O femeie, fost deputat irakian, a fost decapitata de Statul Islamic

Gruparea terorista Statul Islamic SI) a anuntat uciderea unui fost deputat irakian, o femeie pe nume Iman al Salman, potrivit televiziunii Al Sumaria, citata de Agerpres.

CANADA: Parlamentul a aprobat interventia militara in Irak impotriva gruparii Statul Islamic

Majoritatea parlamentara conservatoare a aprobat planul premierului Stephen Harper, cu 157 de voturi pentru si 134 impotriva, participarea militara a tarii lor, pentru o perioada de sase luni, la coalitia internationala impotriva gruparii Statul Islamic in Irak.

Oficial kurd: Statul Islamic risca sa ocupe Romania, Bulgaria si Turcia

Un oficial kurd a avertizat ca Turcia, Bulgaria si Romania pot fi ocupate de Statul Islamic daca acesta din urma nu va fi oprit.

VIDEO Jihadistii din Statul Islamic au ocupat trei cartiere din orasul Kobane. in Irak, americanii au aruncat in lupta elicopterele Apache

Jihadistii din gruparea Statul Islamic au intrat in orasul Kobane si controleaza deja trei cartiere. Se duce o lupta de gherila urbana in Kobane odata cu patrunderea teroristilor in trei cartiere marginase. Steagul jihadistilor flutura deja de ieri pe mai multe cladiri.

VIDEO Lumea se uita la televizor cu lupta kurzii cu jihadistii din Statul Islamic. Turcia a instituit starea de asediu dupa manifestatiile prokurde

Lupta dintre jihadistii Statului Islamic si fortele kurde au continuat, ieri in jurul orasului sirian Kobani, Siria, iar fortele turcesti au privit linistite de pe un deal de la granita celor doua state, avand grija ca nu cumva refugiatii kurzi sa le invadeze teritoriul. Batalia are loc in direct la televiziunile din intreaga lume si este terifianta, a declarat un purtator de cuvant al diplomatie americane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )