Libnet.ro
UNICEF

23:30

Republica Moldova: Zi de doliu national in 13 august in memoria Reginei Ana

B1 B1,
Republica Moldova: Zi de doliu national in 13 august in memoria Reginei Ana

Moldovenii de peste Prut vor tine o zi de doliu in memoria Reginei Ana a Romaniei. Presedintele Nicolae Timofti a semnat vineri un decret pentru declararea zilei de 13 august drept zi de doliu national. continuă pe B1

Ce este interzis intr-o zi de doliu national

13 august ziua in care vor avea loc funeraliile Reginei Ana - a fost declarata de Guvern zi de doliu national. Potrivit legii, singura obligatie e ca institutiile publice sa arboreze drapelul Romaniei in berna. Posturile nationale de radio si televiziune isi vor adapta programul in mod corespunzator, se arata in textul hotararii de Guvern.

Doliul national din 13 august deruteaza mii de oameni care au platit bilete la Spellground, Summer Well si Rockstadt. Ce decizii anunta organizatorii

Doliul national instituit in ziua de sambata, 13 august, afecteaza manifestari de amploare programate inca de anul trecut, pentru a se desfasura in aceasta perioada. Trei festivaluri muzicale au loc in Romania, in weekendul 12-14 august, in trei mari puncte ale tarii: Constanta - Spellground, Bucuresti - Summerwell la Buftea) si Brasov - Rockstadt la Rasnov).

Republica Moldova, gest simbolic in memoria Reginei Ana

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a.

13 august, zi de doliu national pentru Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei

Sambata, 13 august, cand vor avea loc funeraliile Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei, va fi zi de doliu national, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Guvernul a.

Guvernul a decis: 13 august, ziua in care va fi inmormantata Regina Ana, va fi zi de doliu national

Executivul a decis in sedinta de miercuri Hotararea de Guvern ca ziua de 13 august, cand va fi inmormantata Regina Ana, sa fie zi de doliu national pe teritoriul.

Presedintele Nicolae Timofti a decretat 13 august, zi de doliu national in Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a Reginei Ana a Romaniei, informeaza administratia prezidentiala din Republica Moldova prin intermediul unui comunicat de presa.

Republica Moldova: Presedintele Nicolae Timofti a decretat 13 august 2016 zi de doliu national

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a Reginei Ana a Romaniei, informeaza vineri un comunicat al presedintiei R. Moldova.

Ion Cristoiu: Guvernul a declarat 13 august 2016 zi de Doliu National, in memoria personalitatii Anei de Romania. Care personalitate?- il intrebam noi, babuinii, pe Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri de pe blogul personal despre decizia Guvernului de a decreta ziua de 13 august zi de Doliu National in memoria Reginei Ana. Jurna.

13 august 2016 a fost declarata zi de doliu national

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat vineri, 5 august, un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national, in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a Reginei Ana a Romaniei.

Moartea reginei Ana. Guvernul a decis: 13 august, zi de doliu national

28: Guvernul a decis, in cadrul sedintei saptamanale, ca 13 august, ziua in care va fi inmormantata regina Ana a Romaniei, sa fie zi de doliu national.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )