Libnet.ro
UNICEF

21:30

Republica Moldova, gest simbolic in memoria Reginei Ana

Antena3 Antena3,
Republica Moldova, gest simbolic in memoria Reginei Ana

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a. continuă pe Antena3

Republica Moldova: Zi de doliu national in 13 august in memoria Reginei Ana

Moldovenii de peste Prut vor tine o zi de doliu in memoria Reginei Ana a Romaniei. Presedintele Nicolae Timofti a semnat vineri un decret pentru declararea zilei de 13 august drept zi de doliu national.

FOTO VIDEO Preotii ortodocsi de la Catedrala Mitropolitana din Cluj au rostit rugaciuni in memoria Reginei Ana

Dupa ce dimineata, preotii greco-catolici au tinut o slujba in memoria Reginei Ana, seara, de la ora 19. 00, s-au rostit rugaciuni in Catedrala Ortodoxa din Cluj.

Republica Moldova: Presedintele Nicolae Timofti a decretat 13 august 2016 zi de doliu national

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a Reginei Ana a Romaniei, informeaza vineri un comunicat al presedintiei R. Moldova.

Presedintele Nicolae Timofti a decretat 13 august, zi de doliu national in Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a Reginei Ana a Romaniei, informeaza administratia prezidentiala din Republica Moldova prin intermediul unui comunicat de presa.

Viata reginei Ana, in 92 de fapte mai putin cunoscute

Casa Regala a publicat, marti, un grupaj intitulat Regina Ana - 92 de fapte in 92 de ani, in care prezinta date inedite din viata Reginei Ana.

Programul funeraliilor Reginei Ana. Noua Catedrala de la Curtea de Arges nu va putea fi vizitata in primele 7 zile dupa inmormantare. Ce conditii stricte trebuie sa respecte cei care vor dori sa se inchine la catafalcul Reginei

Familia Regala a Romaniei a publicat pe site programul funeraliilor Reginei Ana, conditiile in care se vor desfasura acestea urmand a fi cu totul si cu totul speciale. Marti, 9 august, la ora.

Regele Mihai doreste sa vina in Romania, pentru a participa la funeraliile reginei Ana

Regele Mihai doreste sa vina in Romania, pentru a asista la inmormantarea reginei Ana. Cu toate acestea, pentru moment nu a fost luata o decizie in aceasta privinta, a declarat un consilier al Casei Regale.

Evenimente anulate si program special la Castelele Peles si Pelisor pentru funeraliile Reginei Ana

Castelul-muzeu Peles din Sinaia, fosta resedinta de vara a Casei Regale, va avea program special de functionare incepand din acest weekend pentru desfasurarea ceremoniilor funerare rezervate Reginei Ana. Restrictii sunt si la Pelisor.

Surse: Regele Mihai ar putea sa se intoarca in tara pentru inmormantarea Reginei Ana

Regele Mihai ar putea sa se intoarca in tara pentru inmormantarea Reginei Ana. Potrivit unor surse din Casa Regala, fostul suveran se simte mai bine dupa ce a fost operat la inceputul.

VIDEO: Decesul Reginei Ana. Slujba de inmormantare ortodoxa, la Curtea de Arges si ceremonie catolica, la Bucuresti. Programul funeraliilor

Carti de condoleante vor fi deschise, timp de 40 de zile, la Castelul Peles, la Palatul Regal din Calea Victoriei si la Palatul Elisabeta, pentru persoanele care doresc sa transmita un ultim mesaj reginei Ana, care a murit, luni, la varsta de 92 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )