Libnet.ro
UNICEF

15:00

Republica Moldova: Presedintele Nicolae Timofti a decretat 13 august 2016 zi de doliu national

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova: Presedintele Nicolae Timofti a decretat 13 august 2016 zi de doliu national

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a Reginei Ana a Romaniei, informeaza vineri un comunicat al presedintiei R. Moldova. continuă pe Adevărul

Presedintele Nicolae Timofti a decretat 13 august, zi de doliu national in Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a Reginei Ana a Romaniei, informeaza administratia prezidentiala din Republica Moldova prin intermediul unui comunicat de presa.

Republica Moldova: Zi de doliu national in 13 august in memoria Reginei Ana

Moldovenii de peste Prut vor tine o zi de doliu in memoria Reginei Ana a Romaniei. Presedintele Nicolae Timofti a semnat vineri un decret pentru declararea zilei de 13 august drept zi de doliu national.

Republica Moldova, gest simbolic in memoria Reginei Ana

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a.

13 august, zi de doliu national pentru Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei

Sambata, 13 august, cand vor avea loc funeraliile Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei, va fi zi de doliu national, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Guvernul a.

Guvernul a decis: 13 august, ziua in care va fi inmormantata Regina Ana, va fi zi de doliu national

Executivul a decis in sedinta de miercuri Hotararea de Guvern ca ziua de 13 august, cand va fi inmormantata Regina Ana, sa fie zi de doliu national pe teritoriul.

13 august 2016 a fost declarata zi de doliu national

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat vineri, 5 august, un decret privind declararea zilei de 13 august 2016 zi de doliu national, in semn de profunda durere cauzata de trecerea in eternitate a Reginei Ana a Romaniei.

Durere fara margini! Fiul doctoritei moarte in tragedia SMURD din Republica Moldova inca o asteapta acasa

Durere fara margini in familia doctoritei decedate in tragedia SMURD din Republica Moldova. La doua luni de cand elicopterul s-a prabusit, fiul Mihaelei Dumea de patru ani inca o asteapta acasa.

House of Cards, versiunea din Republica Moldova: Coruptia de peste Prut este asemanata cu scenele din celebrul serial politic (VIDEO)

Televiziunea One America News Network a vorbit in cadrul emisiunii Tipping Point despre coruptia si oligarhii din Republica Moldova. Situatia din prezent din Republica Moldova a fost asemanata de.

Ultimul SMS al medicului SMURD mort in Republica Moldova: Ma rog sa ajung cu bine. Va iubesc!. Copilul inca o asteapta sa vina acasa

Mihaela Dumea 38 de ani), medic specialist in medicina de urgenta care si-a pierdut viata dupa ce elicopterul SMURD in care se afla s-a prabusit joi, 2 iunie, in Republica Moldova, a lasat la Iasi un baietel de numai patru ani care o striga zilnic pe mami si un sot care inca o asteapta sa intre zambind pe usa.

Guvernul acorda 60 de milioane de euro din imprumutul pentru Republica Moldova

Guvernul a aprobat, miercuri, eliberarea primei transe din Asistenta financiara rambursabila pentru Republica Moldova, in valoare de 60 de milioane de euro, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )