Libnet.ro
UNICEF

22:30

Republica Moldova: Liberalii, democratii si grupul Leanca ar putea forma o majoritate parlamentara cu deputatii care au parasit Partidul Comunist

România Liberă România Liberă,
Republica Moldova: Liberalii, democratii si grupul Leanca ar putea forma o majoritate parlamentara cu deputatii care au parasit Partidul Comunist

Partidul Liberal PL), Partidul Democrat PD) si grupul Leanca ar putea purta discutii pentru formarea unei majoritati parlamentare in Republica Moldova, dupa ce, luni, sedinta speciala a Parlamentului de la Chisinau, la care urma sa fie supusa la vot echipa guvernamentala a prim-ministrului desemnat Ion Sturza nu a mai avut loc . continuă pe România Liberă

Timofti - intr-o situatie dificila in incercarea de a forma un Guvern acceptabil pentru Republica Moldova

Traian Basescu considera ca presedintele moldovean Nicolae Timofti se afla intr-o situatie extrem de dificila in incercarea de a forma un Guvern acceptabil pentru Republica Moldova, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a fostului sef de stat.

Acordul de liber schimb cu UE a intrat in vigoare in Republica Moldova. Dezinformarea si ezitarea Tiraspolului

Zona de Liber Schimb Aprofundat si Cuprinzator s-a extins, de la 1 ianuarie 2016, pe intreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv in regiunea transnistreana. Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a publicat pe 23 decembrie 2015 Decizia Consiliului de Asociere UE-Republica Moldova privind aplicarea titlului V din Acordul de Asociere pe intreg teritoriul Republicii Moldova.

Republica Moldova lupta pentru a recupera un vas de argint din epoca antica in valoare de 250 de mii de euro

Republica Moldova vrea sa recupereze un vas de argint din epoca antica care a fost scos fraudulos de pe teritoriul tarii de catre un comerciant de antichitati. Relicva se afla in prezent in posesia organelor de ancheta din Germania.

Anul 2015 a fost unul dezastruos pentru mass-media din Republica Moldova

Anul 2015 a fost un dezastru pentru mass-media din Republica Moldova, intrucat presei i-a fost ingradita libertatea, iar pluralismul mediatic a scazut dramatic, crede directorul executiv al Asociatiei Presei Independente API), Petru Macovei, transmite IPN.

Ce se intampla in Europa si dincolo de Atlantic in 2016: un eventual Brexit. prezidentialele SUA si criza politica fara sfarsit din Republica Moldova

Anul 2016 se anunta unul cu posibile schimbari majore in politica internationala. Dupa un an de criza marcat de valul masiv de migranti ajunsi in Europa si de evitarea la limita a unui Grexit, Europa se recupereaza sub amenintarea unui alt exit, cel al Marii Britanii, care potrivit presei britanice ar putea sa aiba loc in decembrie 2016. Pe partea cealalta a Atlanticului, politica externa americana va fi decisa de urmatorul ocupant de la Casa Alba. Peste Prut criza politica continua, iar Parlamentul, care risca sa fie dizolvat daca nu voteaza urmatoarea propunere de premier, trebuie sa aleaga un nou presedinte in luna martie. Spaniolii nu o duc nici ei mai bine, pentru ca noul legislativ se afla intr-un impas pentru numirea noului executiv.

Republica Moldova voteaza astazi pentru un nou guvern

Parlamentul Republicii Moldova se va reuni luni la pranz intr-o sesiune speciala pentru a supune la vot echipa guvernamentala a premierului desemnat la functia de premier, Ion Sturza, relateaza Agerpres. Ion Sturza.

Republica Moldova: Programul de guvernare si lista ministrilor Cabinetului Ion Sturza au fost inregistrate la Parlament

Programul de guvernare pentru perioada 2016-2018 propus de Ion Sturza, premierul desemnat al Republicii Moldova, si lista ministrilor propusi de acesta au fost inregistrate la Parlament, anunta Agerpres, citand Moldpres. Luni, 4 ianuarie, candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, va prezenta programul de guvernare si lista cabinetului de ministri in cadrul unei sedinte plenare speciale a Parlamentului.

Ion Sturza renunta la formarea unui nou Cabinet in Republica Moldova, invocand lipsa sustinerii

Sedinta speciala a Parlamentului Republicii Moldova pentru votul in cazul Guvernului premierului Ion Sturza a fost suspendata, din cauza lipsei cvorumului, informeaza Mediafax. Parlamentul de la Chisinau urma sa.

Parlamentarii din Republica Moldova nu sunt interesati de Guvernul Ion Sturza

Sedinta speciala a Parlamentului Republicii Moldova pentru votul in cazul Guvernului premierului Ion Sturza a fost suspendata, din cauza lipsei cvorumului, informeaza Mediafax. Parlamentul de la Chisinau urma sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )