Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ion Sturza renunta la formarea unui nou Cabinet in Republica Moldova, invocand lipsa sustinerii

Antena3 Antena3,
Ion Sturza renunta la formarea unui nou Cabinet in Republica Moldova, invocand lipsa sustinerii

Sedinta speciala a Parlamentului Republicii Moldova pentru votul in cazul Guvernului premierului Ion Sturza a fost suspendata, din cauza lipsei cvorumului, informeaza Mediafax. Parlamentul de la Chisinau urma sa. continuă pe Antena3

Programul de guvernare si lista ministrilor din executivul Ion Sturza au fost inregistrate la Parlament

ACTUALIZARE 13:38 Ion Sturza: Viitorul guvern va fi unul tehnocrat, cu oameni integri si patrioti Candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, a prezentat duminica lista cu candidatii pentru fotoliile de ministri si a spus ca viitorul cabinet va fi unul tehnocrat, format din oameni integri si patrioti, anunta Moldpres.

Republica Moldova: Programul de guvernare si lista ministrilor Cabinetului Ion Sturza au fost inregistrate la Parlament

Programul de guvernare pentru perioada 2016-2018 propus de Ion Sturza, premierul desemnat al Republicii Moldova, si lista ministrilor propusi de acesta au fost inregistrate la Parlament, anunta Agerpres, citand Moldpres. Luni, 4 ianuarie, candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, va prezenta programul de guvernare si lista cabinetului de ministri in cadrul unei sedinte plenare speciale a Parlamentului.

LIVE VIDEO Ion Sturza cere votul de incredere al Parlamentului

Parlamentarii din Republica Moldova incep anul 2016 cu o sedinta speciala, in cadrul careia vor vota propunerea de guvern a lui Ion Sturza. Deputatii vor analiza programul de guvernare al premierului desemnat Ion Sturza si se vor pronunta asupra componentei nominale a guvernului propus de acesta. Sedinta incepe la ora 14:00. inainte de sedinta, Sturza a anuntat ca nu se asteapta sa obtina numarul necesar de voturi.

Marian Lupu crede ca Ion Sturza se considera buricul pamantului, iar Traian Basescu se amesteca ilegal in treburile Republicii Moldova

Partidul Democrat a anuntat cu doua saptamani in urma ca nu va vota Guvernul Sturza, iar rezultatul de astazi a fost unul previzibil, a declarat Marian Lupu, liderul PD, dupa sedinta esuata a Parlamentului de investire a unui nou guvern.

Oficial: Ei sunt ministrii propusi de Ion Sturza pentru Guvernul Republicii Moldova

Candidatul desemnat la functia de premier, Ion Sturza a publicat componenta nominala a Guvernului care va cere votul Parlamentului, luni, 4 ianuarie, informeaza Jurnal. md. Prim-ministru Ion.

Putine sanse pentru echipa premierului desemnat Ion Sturza sa fie votata de parlament

Parlamentul de la Chisinau se va reuni luni in sedinta speciala pentru a dezbate programul de guvernare al premierului desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, si pentru a supune la vot lista ministrilor propusi, dar sansele pentru ca deputatii sa aprobe noua echipa guvernamentala sunt destul de mici, dupa cum informeaza mass-media locala.

Zi decisiva la Chisinau: Ion Sturza incearca sa obtina sprijinul Parlamentului pentru guvernul sau, dar sansele sunt mici

Ion Sturza va cere luni, la Chisinau, votul de incredere al deputatilor pentru echipa sa guvernamentala si programul de guvernare in cadrul unei sedinte speciale a parlamentului, informeaza Radio Chisinau.

Cine sunt ministrii propusi de Ion Sturza la Justitie, Interne si Aparare

In fruntea Ministerului Justitiei, Afacerilor Interne si Apararii ar putea veni Stanislav Pavlovschi, Alexandru Stoianoglo si Viorel Cibotaru. Premierul desemnat, Ion Sturza, a avut pentru toti trei cuvinte de lauda, descriindu-i drept buni profesionisti.

Cine sunt ministrii propusi la Economie, Tineret si Drumuri. Sunt cei mai tineri din echipa lui Ion Sturza

Varsta medie a echipei propuse de Ion Sturza este de 46 de ani. Cele mai tinere persoane au fost propuse la conducerea Ministerului Economiei, a Tineretului si Sportului, la cea a Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, precum si la Ministerul Mediului.

Ion Sturza a publicat lista ministrilor pe care o va propune Parlamentului

Ion Sturza a publicat lista ministrilor pe care o va propune Parlamentului, pe pagina sa de Facebook. Premierul desemnat a precizat ca programul de activitate al potentialului Guvern si lista ministrilor au fost deja expediate membrilor Legislativului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )