Libnet.ro
UNICEF

10:45

Anul 2015 a fost unul dezastruos pentru mass-media din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Anul 2015 a fost unul dezastruos pentru mass-media din Republica Moldova

Anul 2015 a fost un dezastru pentru mass-media din Republica Moldova, intrucat presei i-a fost ingradita libertatea, iar pluralismul mediatic a scazut dramatic, crede directorul executiv al Asociatiei Presei Independente API), Petru Macovei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ministrul Ion Sula: Anul agricol 2015 a fost unul dificil

Anul 2015 a fost unul destul de dificil pentru agricultorii din Republica Moldova. Din cauza conditiilor climaterice nefavorabile din acest an, a fost inregistrata o recolta mai mica la toate culturile, comparativ cu anii precedenti. Ministrul in exercitiu al agriculturii si industriei alimentare, Ion Sula, a declarat pentru IPN, ca in pofida recoltelor mai mici din acest an, securitatea alimentara si furajera a tarii au fost asigurate.

Nicolae Timofti a recunoscut ca anul 2015 a fost amar. Ce asteptari optimiste are pentru urmatoarele 12 luni

Presedintele Nicolae Timofti a avut un discurs mai scurt in noaptea dintre ani. Acesta a mentionat ca in anul 2015 a ascultat murmurul poporului si strigatele de revolta, indemnand toata clasa politica sa faca acest lucru. Tot el a vorbit atat despre continuarea integrarii europene, cat si despre lucrurile care trebuie facute pentru a avea un guvern cu puteri depline.

Acest video iti arata ca anul 2015 a fost excelent pentru stiinta si tehnologie

Nu putem contesta faptul ca anul 2015 a fost unul plin de tensiuni si de evenimente nefericite. Totusi, pentru ca e bine sa ne indreptam atentia si catre aspectele pozitive, un lucru e cert: anul 2015 a fost unul cat se poate de bun atat pentru cinematografie, cat si pentru stiinta si tehnologie. Despre filme [].

2015. Cupluri celebre care s-au destramat

Anul acesta nu a fost unul bun pentru multe cupluri de la Hollywood despre care se credea ca sunt indestructibile, nu doar pentru anii pe care i-au petrecut impreuna, ci si pentru gesturile tandre pe care le impartaseau adesea pe covorul rosu. Actorul Ben Affleck, scriitorul laureat cu premiul Nobel pentru Literatura Mario Vargas Llosa si chiar broscoiul Kermit au divortat dupa multi ani de casatorie.

Evenimentele mondene care au marcat anul 2015 FOTO

Evenimentele mondene s-au tinut lant si in anul 2015, cele mai rasunatoare fiind nuntile dintre celebritati sau divorturile acestora. Adevarul va propune mai jos o lista a evenimentelelor mondene care au marcat anul 2015, impartite pe trei categorii.

RETROSPECTIVA Anul 2015 in tehnologie - De la gadget-uri indelung asteptate, pana la automobile mestesugit atacate

Se incheie un an plin de evenimente in tehnologie, un an in care s-au lansat gadget-uri despre care se vorbeste de mult timp si un an in care s-au parafat tranzactii de zeci de miliarde de dolari. Se termina un an in care unele ompanii gigantice au facut schimbari mari si au intrat pe noi teritorii, in timp ce altele fac concedieri. 2015 a fost marcat si de atacuri informatice extrem de sensibile, dar si de batalii legislative ce pot modifica viitorul internetului. In articol puteti citi un scurt rezumat al lui 2015 in tehnologie.

Teodor Baconschi, despre anul 2015 - anul tuturor surprizelor in diplomatia mondiala

Un an cu intorsaturi neasteptate si evenimente diplomatice dintre cele mai interesante, neasteptate si spectaculoase. Tind ele sa refaca harta de putere geopolitica?.

Anul 2015 in imagini inedite: personaje de poveste, locuri de vis si evenimente importante petrecute in Hunedoara

Manastirea Prislop, cetatile dacice din Muntii Orastiei si Castelul Corvinilor s-au aflat in centrul evenimentelor notabile petrecute in acest an in Hunedoara, alaturi de numeroase personaje de poveste din judet.

HOROSCOP 1 IANUARIE. Berbecii si taurii incep anul in forta. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 1 ianuarie. Berbecii si taurii au intalniri pentru munca, iar balantele se gandesc sa reinvie o veche iubire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )