Libnet.ro
UNICEF

09:00

Republica Moldova: Programul de guvernare si lista ministrilor Cabinetului Ion Sturza au fost inregistrate la Parlament

Hotnews Hotnews,
 Republica Moldova: Programul de guvernare si lista ministrilor Cabinetului Ion Sturza au fost inregistrate la Parlament

Programul de guvernare pentru perioada 2016-2018 propus de Ion Sturza, premierul desemnat al Republicii Moldova, si lista ministrilor propusi de acesta au fost inregistrate la Parlament, anunta Agerpres, citand Moldpres. Luni, 4 ianuarie, candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, va prezenta programul de guvernare si lista cabinetului de ministri in cadrul unei sedinte plenare speciale a Parlamentului. continuă pe Hotnews

Programul de guvernare si lista ministrilor din executivul Ion Sturza au fost inregistrate la Parlament

ACTUALIZARE 13:38 Ion Sturza: Viitorul guvern va fi unul tehnocrat, cu oameni integri si patrioti Candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, a prezentat duminica lista cu candidatii pentru fotoliile de ministri si a spus ca viitorul cabinet va fi unul tehnocrat, format din oameni integri si patrioti, anunta Moldpres.

Republica Moldova: Noul Guvern, in Parlament

Programul de guvernare propus de Ion Sturza pentru perioada 2016-2018 si lista ministrilor propusi spre desemnare au fost inregistrate la Parlament, informeaza duminica Moldpres.

Ion Sturza a publicat lista ministrilor pe care o va propune Parlamentului

Ion Sturza a publicat lista ministrilor pe care o va propune Parlamentului, pe pagina sa de Facebook. Premierul desemnat a precizat ca programul de activitate al potentialului Guvern si lista ministrilor au fost deja expediate membrilor Legislativului.

Ion Sturza considera ca in maximum trei luni Republica Moldova va avea alegeri anticipate

Candidatul la functia de premier, Ion Sturza, desi se va prezenta luni, 4 ianuarie, in fata legislativului pentru a cere vot de incredere, este de parerea ca cel mai probabil in Republica Moldova vor avea loc alegeri anticipate. in acelasi timp, Ion Sturza sustine ca va ramane in politica chiar daca Parlamentul nu-i va acorda votul de incredere, transmite IPN.

Republica Moldova lupta pentru a recupera un vas de argint din epoca antica in valoare de 250 de mii de euro

Republica Moldova vrea sa recupereze un vas de argint din epoca antica care a fost scos fraudulos de pe teritoriul tarii de catre un comerciant de antichitati. Relicva se afla in prezent in posesia organelor de ancheta din Germania.

Anul 2015 a fost unul dezastruos pentru mass-media din Republica Moldova

Anul 2015 a fost un dezastru pentru mass-media din Republica Moldova, intrucat presei i-a fost ingradita libertatea, iar pluralismul mediatic a scazut dramatic, crede directorul executiv al Asociatiei Presei Independente API), Petru Macovei, transmite IPN.

Rusia va continua sa aprovizioneze cu gaze Republica Moldova

Rusia a prelungit cu un an aprovizionarea cu gaze naturale a Republicii Moldova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )