Libnet.ro
UNICEF

13:30

Republica Moldova, in tumultul transformarilor si orbecaiala dupa azimutul european si euroatlantic

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova, in tumultul transformarilor si orbecaiala dupa azimutul european si euroatlantic

Republica Moldova se afla intr-o perioada de tumult intern si orbecaiala dupa azimutul potrivit si directia integrarii europene si euroasiatice. Abrodata direct de Federatia Rusa cu propuneri de solutie la separatismul nistrean si deschiderea pietei, Republica Moldova este si pe punctul unor pertractari si concesii inacceptabile. continuă pe Adevărul

Presedintele PPE spune ca este profund ingrijorat de proiectul legii Big Brother din Republica Moldova

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, s-a declarat profund ingrijorat de noul proiect de lege din Republica Moldova, care ar putea permite autoritatilor sa blocheze site-uri si sa citeasca e-mailuri sau mesaje private, informeaza Agora. md.

Serghei Lavrov: Acordul de asociere UE - Republica Moldova a afectat grav relatiile cu Rusia; situatia trebuie remediata

Acordul de asociere UE-Republica Moldova a afectat in intregime relatiile comerciale intre Moscova si Chisinau, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa intrevederea cu omologul sau moldovean, Andrei Galbur, seful diplomatiei ruse pledand pentru remedierea situatiei, scrie Mediafax.

Seful Centrului anticoruptie din Republica Moldova, blocat cateva ore pe aeroportul din Moscova

Viorel Chetraru, seful Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova, a fost oprit cateva ore pe aeroportul din Moscova, dupa care a putut intra pe teritoriul Rusiei, pentru o vizita oficiala, anunta Mediafax, citand agentia Tass. Viorel Chetraru a fost retinut trei ore pe Aeroportul Seremetievo din Moscova. Seful Centrului moldovean anticoruptie sosise in capitala Rusiei pentru a participa la o reuniune pe tema operatiunilor antifrauda.

Republica Moldova, vizitata de un oficial american pentru a patra oara in ultimele luni cu scopul de a media relatia Chisinau Tiraspol

Bridget Brink, asistent-adjunct al Secretarului de Stat american pentru afaceri europene si eurasiatice, se afla in aceste zile in Republica Moldova. Aceasta va participa la vizita comuna a.

Republica Moldova, vizitata de un oficial american pentru a patra oara in ultimele noua luni cu scopul de a media relatia Chisinau Tiraspol

Bridget Brink, asistent-adjunct al Secretarului de Stat american pentru afaceri europene si eurasiatice, se afla in aceste zile in Republica Moldova. Aceasta va participa la vizita comuna a.

Ambasadorul SUA in Republica Moldova: Tara are nevoie de un presedinte care sa lucreze pentru cetateni

Ambasadorul SUA in Republica Moldova, James Pettit, este de parere ca Moldova are nevoie de un presedinte care sa nu fie sustinut de partidele de la guvernare, pentru a asigura un echilibru politic. Declaratia a fost facuta la Moldova 1, transmite IPN.

Rusia doreste ca Republica Moldova sa-si schimbe politica, indreptandu-se catre Uniunea Euroasiatica

Ambasadorul Rusiei din Republica Moldova, Farit Muhametsin, a declarat ca guvernul de la Chisinau ar trebui sa modifice viziunile despre Uniunea Euroasiatica. Potrivit celor spuse de oficial, Moldova ar avea un.

Seful DNA-ului din Republica Moldova, retinut si chestionat patru ore pe un aeroport din Moscova de Securitatea Rusa

Viorel Chetaru, seful Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova, institutie similara DNA-ului romanesc, a fost retinut si chestionat pentru patru ore pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova,.

Ambasador SUA: Republica Moldova a indeplinit conditiile preliminare pentru a incepe negocierile cu FMI

Guvernul de la Chisinau a indeplinit conditiile preliminare pentru inceperea negocierilor cu Fondul Monetar International FMI), pentru un nou acord de finantare, potrivit ambasadorului Statelor Unite in Republica Moldova, James Pettit.

Rambo pe soselele din Republica Moldova. Cum s-a facut de ras un sofer pus pe scandal VIDEO

O filmare in care un sofer din Republica Moldova apare iesind din propria masina, cu o bata in mana, amenintand un alt sofer cu care se sicanase in trafic a devenit virala pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )