Libnet.ro
UNICEF

15:45

Serghei Lavrov: Acordul de asociere UE - Republica Moldova a afectat grav relatiile cu Rusia; situatia trebuie remediata

Hotnews Hotnews,
 Serghei Lavrov: Acordul de asociere UE - Republica Moldova a afectat grav relatiile cu Rusia; situatia trebuie remediata

Acordul de asociere UE-Republica Moldova a afectat in intregime relatiile comerciale intre Moscova si Chisinau, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa intrevederea cu omologul sau moldovean, Andrei Galbur, seful diplomatiei ruse pledand pentru remedierea situatiei, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Lavrov: Acordul de asociere UE - Republica Moldovaa afectat grav relatiile cu Rusia. Situatia trebuie remediata

Acordul de asociere UE - RepublicaMoldovaa afectat in intregime relatiile comerciale intre Moscova si Chisinau, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa intrevederea cu omologul sau moldovean, Andrei Galbur, seful diplonatiei ruse pledand pentru remedierea situatiei.

Rusia doreste ca Republica Moldova sa-si schimbe politica, indreptandu-se catre Uniunea Euroasiatica

Ambasadorul Rusiei din Republica Moldova, Farit Muhametsin, a declarat ca guvernul de la Chisinau ar trebui sa modifice viziunile despre Uniunea Euroasiatica. Potrivit celor spuse de oficial, Moldova ar avea un.

Data alegerilor prezidentiale in Republica Moldova a fost stabilita pentru 30 octombrie

Parlamentul a stabilit ca alegerile prezidentiale din Republica Moldova sa aiba loc pe 30 octombrie. Proiectul de hotarare a fost adoptat vineri, 1 aprilie, dupa ce initiativa legislativa a unui grup de deputati din majoritatea parlamentara a fost introdusa pe ordinea de zi a legislativului in regim de urgenta, transmite IPN.

Rambo pe soselele din Republica Moldova. Cum s-a facut de ras un sofer pus pe scandal VIDEO

O filmare in care un sofer din Republica Moldova apare iesind din propria masina, cu o bata in mana, amenintand un alt sofer cu care se sicanase in trafic a devenit virala pe.

Basescu: unificarea cu Republica Moldova poate reprezenta o politica de tara

Fostul presedinte Traian Basescu declara ca unificarea Romaniei cu Republica Moldova poate reprezenta o politica de tara pentru restabilirea frontierei de rasarit pe Nistru, nu pe Prut, transmite Mediafax.

Traian Basescu ne spune care e obiectivul de tara: Unirea cu Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu declara ca unificarea Romaniei cu Republica Moldova poate reprezenta o politica de tara pentru restabilirea frontierei de rasarit pe Nistru, nu pe.

Presedintele PPE spune ca este profund ingrijorat de proiectul legii Big Brother din Republica Moldova

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, s-a declarat profund ingrijorat de noul proiect de lege din Republica Moldova, care ar putea permite autoritatilor sa blocheze site-uri si sa citeasca e-mailuri sau mesaje private, informeaza Agora. md.

Tinuta in puf: Fata unui deputat din Republica Moldova si-a inchis Facebook-ul dupa ce presa a publicat fotografii cu luxul in care traieste (FOTO)

Fiica lui Anatolie Zagorodni, un deputat neafiliat din Republica Moldova si-a inchis contul de Facebook dupa ce mai multe fotografii in care prezinta luxul in care traieste au fost publicate de.

Alegerile din Republica Moldova vor fi la 30 octombrie. Cetatenii isi aleg direct presedintele

Republica Moldova va organiza alegeri prezidentiale la data de 30 octombrie.

Rusia: Acordul de asociere UE Moldova a afectat grav relatiile moldovenilor cu noi

Acordul de asociere UE-Republica Moldova a afectat in intregime relatiile comerciale intre Moscova si Chisinau, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa intrevederea cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )