Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republicanii nu au transmis nicio declaratie in legatura cu victoria lui Biden

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Republicanii nu au transmis nicio declaratie in legatura cu victoria lui Biden

Republicanii din Senat nu au transmis nicio declaratie de felicitare a presedintelui-ales Joe Biden, in timp ce un lider din Camera Reprezentantilor a preluat mesajul lui Donald Trump precum ca exista sanse de revenire, scrie New York Times, citat de g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump nu recunoaste victoria lui Biden: Aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat

Donald Trump nu recunoaste victoria lui Joe Biden in cursa pentru Casa Alba, asa cum indica proiectiile mass media americane, si afirma ca aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat!.

Victoria lui Biden in presa internationala: Joe adormitul trezeste America

Presa internationala a primit duminica aceasta cu usurare anuntul victoriei democratului Joe Biden la presedintia SUA si a remarcat plecarea nedemna a republicanului Donald Trump, exprimandu-si totodata ingrijorarea cu privire la provocarile uriase care il asteapta pe noul presedinte ales si pe vicepresedintele ales Kamala Harris, transmite AFP, citata de Agerpres.

VIDEO Un jurnalist de culoare a izbucnit in lacrimi, in direct, dupa victoria lui Biden: Este mai usor sa fii parinte in aceasta dimineata

Comentatorul politic Van Jones a inceput sa planga in timp ce CNN a anuntat ca Joe Biden a castigat alegerile americane. Jones a spus ca este mai usor sa fii parinte in aceasta dimineata. sa le spui copiilor: caracterul conteaza, sa fii o persoana buna conteaza, relateaza The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )