Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restaurante din Capitala, amendate de ANPC pentru ca foloseau ingrediente expirate sau refrigerate necorespunzator

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Restaurante din Capitala, amendate de ANPC pentru ca foloseau ingrediente expirate sau refrigerate necorespunzator

Comisarii de la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului Bucuresti au amendat 28 de restaurante, majoritatea foarte cunoscute, din Capitala pentru ca foloseau ingrediente expirate, refrigerate in medii improprii sau nu existau masuratori. continuă pe Wall-Street Ro

Un copil de 10 ani, accidentat pe o trecere de pietoni din Capitala. Baiatul a suferit rani grave la coloana vertebrala

Un baiat de 10 ani a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni, pe un bulevard intens circulat din capitala. Copilul a ajuns la spital cu rani serioase la coloana vertebrala, potrivit Protv. Soferul este.

Gest de solidaritate din partea clubului Dinamo pentru familia lui Patrick Ekeng

Un alt gest de solidaritate a venit din partea clubului Dinamo pentru familia fostului lor jucator, Patrick Ekeng. Camerunezul a incetat a din viata pe 6 mai dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul.

28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti, amendate pentru nereguli grave: alimente expirate sau fara acte de provenienta

28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului pentru nereguli grave, iar 3 dintre ele obligate sa isi opreasca temporar activitatea, pana la remedierea problemelor, anunta Digi 24. Inspectorii ANPC au descoperit la cele 28 de restaurante si fast-food-uri alimente expirate sau fara documente de proveninta, frigidere insalubre, mancare recongelata sau oua pastrate la temperatura camerei. Vezi in articol lista completa cu cele 28 de restaurante.

ANPC: Nereguli la 28 de restaurante din Bucuresti. Alimente expirate sau fara acte de provenienta si conditii jalnice de depozitare a hranei (VIDEO)

Aveti grija unde mancati in Capitala! Alimente expirate sau fara acte de provenienta, conditii jalnice de depozitare a hranei, oua pastrate la caldura, nicidecum in frigidere. Asta au.

Traficul va fi restrictionat, in weekend, pe mai multe artere din Capitala

Mai multe proteste, procesiuni religioase, parade moto sau ale camioanelor, organizate in aer liber au impus restrictii in traficul din Bucuresti atat sambata cat si duminica, anunta Brigada Rutiera a Capitalei intr-un comunicat, potrivit News. ro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )