Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un copil de 10 ani, accidentat pe o trecere de pietoni din Capitala. Baiatul a suferit rani grave la coloana vertebrala

B1 B1,
Un copil de 10 ani, accidentat pe o trecere de pietoni din Capitala. Baiatul a suferit rani grave la coloana vertebrala

Un baiat de 10 ani a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni, pe un bulevard intens circulat din capitala. Copilul a ajuns la spital cu rani serioase la coloana vertebrala, potrivit Protv. Soferul este. continuă pe B1

Copil de 10 ani, in stare grava dupa ce a fost lovit pe trecerea de pietoni

Un sofer care mergea cu viteza a lovit un copil de 10 ani care traversa strada pe trecerea de pietoni. Micutul a ajuns la spital cu rani grave, in timp ce soferul vitezoman a ramas pe loc sa dea explicatii.

Accident grav pe terenul de fotbal! Un copil de 10 ani, strivit de poarta chiar inainte de a incepe antrenamentul

Un copil in varsta de 10 ani din Corbu de Sus, judetul Constanta, a fost strivit de o poarta de fotbal a cazut peste el. Incidentul s-a produs marti seara, iar baiatul a ajuns la spital in.

Omul de afaceri Dan Condrea va fi inmormantat in cimitirul Sfanta Vineri din Capitala

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, mort intr-un accident produs, duminica seara, pe un drum din Ilfov, va fi inmormantat, miercuri, in capela familiei aflata in cimitirul Sfanta Vineri, din Capitala. Trupul omului de afaceri a fost ridicat,marti, de la INML de angajatii unei firme de servicii funerare, dupa ce medicii legissti au finalizat necropsia .

ALEGERI LOCALE 2016. Monica Macovei vrea amanarea alegerilor din Capitala

Presedintele Partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei, cere amanarea alegerilor locale din Capitala, sustinand ca nu este indeplinita premisa unor alegeri corecte, deoarece semnaturile de.

Cinci masini implicate intr-un accident provocat de ploaie, in Pasajul Unirii din Capitala

Ploaia le-a dat bataie de cap soferilor marti seara, in Capitala. Un accident usor a avut loc in Pasajul Unirii din Bucuresti. Cinci masini au fost implicate in accidentul din centrul.

Cea mai grea zi pentru Mitica Dragomir si Mircea Sandu. Peste 10 ani de inchisoare cer procurorii pentru greii fotbalului romanesc

Zi cu emotii pentru Mircea Sandu si Mitica Dragomir care urmeaza sa afle astazi ce pedepse vor primi in prima instanta pentru dezafilierea Universitatii Craiova. La ultimul termen al procesului,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )