Libnet.ro
UNICEF

18:30

Restaurantele si teatrele din Cluj-Napoca se inchid din nou, dupa patru zile de libertate

Hotnews Hotnews,
 Restaurantele si teatrele din Cluj-Napoca se inchid din nou, dupa patru zile de libertate

Restaurantele si teatrele din Cluj-Napoca se inchid din nou, dupa patru zile de libertate, din cauza ca rata de infectare a depasit iar 3 la mia de locuitori, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Restaurantele, teatrele si cinematografele din Cluj-Napoca se inchid din nou, dupa patru zile de la redeschidere

Municipiul Cluj-Napoca a depasit din nou rata de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, motiv pentru care restaurantele si teatrele din oras se vor inchide din nou, dupa doar 4 zile de la redeschidere,.

Restaurantele, cinematografele si teatrele din Cluj-Napoca se inchid din nou, la cateva zile de la redeschidere

Restaurantele, cinematografele si institutiile de spectacole din Cluj-Napoca se inchid din nou, incepand de duminica, au decis autoritatile vineri, la patru zile de la hotararea care permitea ca acestea sa desfasoare activitate cu publicul. Rata de infectare a urcat din nou, ajungand la 3,49 la mia de locuitori.

Monstrul din Hunedoara, declaratii socante dupa ce a bagat un copil in spital: Vreau sa merg la psihiatru

Imaginile surprinse intr-un parc din Hunedoara, in momentul in care un barbat izbeste un copil de pamant, au revoltat o tara intreaga. La doua zile dupa tragedie, in timp ce victima se afla cu leziuni craniene grave in spital, adevarul incepe sa iasa usor, usor la lumina. Primele declaratii dupa audieri Barbatul care a izbit .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )