Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restrictii pe Aeroportul Henri Coanda. Avioanele mari nu vor mai avea voie sa aterizeze din cauza infrastructurii aeroportului

B1 B1,
Restrictii pe Aeroportul Henri Coanda. Avioanele mari nu vor mai avea voie sa aterizeze din cauza infrastructurii aeroportului

Traficul pe cel mai mare aeroport din tara ar urma sa fie restrictionat. Din cauza infrastructurii, avioanele de mari dimensiuni nu vor mai avea voie sa aterizeze pe cel mai mare pe aeroportul Henri. continuă pe B1

Restrictii pe Aeroportul Henri Coanda. Avioanele mari nu vor mai avea voie sa aterizeze

Restrictii pe Aeroportul Henri Coanda. Avioanele mari nu vor mai avea voie sa aterizeze pe cel mai mare aeroport din Romania din cauza infrastructurii. Decizia apartine Autoritatii Aeronautice Civile care.

Aeroportul Henri Coanda din Otopeni va fi supus unor lucrari majore de reparatii

Aeroportul Henri Coanda din Otopeni va fi supus unor lucrari majore de reparatii. Aceasta initiativa vine in urma mai multor incidente. Din data de 12 aprilie doua piste ale aeroportului vor beneficia de o.

Pro Infrastructura: Incident grav pe Aeroportul Henri Coanda. O bucata de asfalt s-a desprins si pista a fost inchisa de urgenta. Aeronavele au stat la sol o ora

Asociatia Pro Infrastructura semnaleaza ca un incident grav a avut loc saptamana trecuta pe Aeroportul Henri Coanda. in timp ce o aeronava decola, o bucata din pista s-a dislocat complet, fortand inchiderea de urgenta a acesteia. Cealalta pista era in reparatii, astfel ca timp de peste o ora aeroportul a fost complet inchis traficului aerian. Conducerea Aeroporturi Bucuresti nu a oferit inca o pozitie oficiala pe acest subiect.

CNAB a programat mai multe lucrari de reparatii si intretinere la aeroportul Henri Coanda

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti CNAB) a programat pentru perioada urmatoare mai multe lucrari de reparatii si intretinere. Acestea vor incepe din 12 aprilie si presupun repararea dalelor de beton degradate de la platforma 1 si a cailor de rulare aferente; lucrari de intretinere a stratului de uzura la caile de rulare, inclusiv asternerea unui nou strat asfaltic.

Pistele Aeroportului Henri Coanda intra in reparatii. Sorin Stoicescu: lucrarile sunt tergiversate din 2015

Dupa ce, in urma unor incidente in timpul carora bucati din calea de rulare s-au smuls, iar oficialii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti a sustinut sus si tare ca nu s-a pus siguranta zborurilor in pericol, Ministerul Transporturilor a anuntat ca pista Aeroportului Henri Coanda AIHCB) va intra in reparatii.

Pistele aeroportului Henri Coanda sunt degradate

Una dintre pistele Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti, singura operationala pe intreaga lungime, a fost carpita in nenumarate randuri cu straturi subtiri de asfalt si a devenit periculoasa atat pentru calatori, cat si pentru aeronave, scrie pe pagina sa de Facebook Asociatia Pro Infrastructura.

Pro Infrastructura: Incident grav de siguranta pe Aeroportul Otopeni din cauza degradarii pistelor. Un Boeing 747 israelian a decolat, a dislocat o bucata din calea de rulare, iar pista a fost inchisa de urgenta

Una dintre pistele aeroportului international Henri Coanda a fost inchisa vinerea trecuta timp de o ora dupa ce o bucata din calea de rulare ar fi fost dislocata in timpul decolarii unui Boeing 747-400 al companiei israeliene El Al, in timp ce a doua pista, functionala doar pe doua treimi din lungime, era si ea inchisa pentru lucrari de intretinere, atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura. ONG-ul sustine ca pistele si suprafetele de miscare de pe aeroportul din Otopeni sunt intr-o stare execrabila.

Pistele aeroportului Henri Coanda - carpite de nenumarate ori cu straturi subtiri de asfalt

CNAB: Suprafata de rulare a pistei 08R-26L, de pe Aeroportul Otopeni, a fost inlocuita pana in prezent in proportie de 80% Suprafata de rulare a pistei 08R-26L, de pe Aeroportul Otopeni, a fost inlocuita pana in prezent in proportie de 80%, in urma unui program de reparatii curente derulat in ultimii ani la aceasta pista, precizeaza reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Bijuteria Olgutei, pericol public: Stadionul din Craiova are probleme mari la mai putin de un an de la inaugurare (FOTO, VIDEO)

Unul dintre cele mai mari si mai scumpe stadioane de fotbal ale Romaniei devine un pericol public! Pe internet au aparut mai multe fotografii in care se observa infrastructura fragila a arenei din Craiova. Asta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )