Libnet.ro
UNICEF

06:00

CNAB a programat mai multe lucrari de reparatii si intretinere la aeroportul Henri Coanda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAB a programat mai multe lucrari de reparatii si intretinere la aeroportul Henri Coanda

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti CNAB) a programat pentru perioada urmatoare mai multe lucrari de reparatii si intretinere. Acestea vor incepe din 12 aprilie si presupun repararea dalelor de beton degradate de la platforma 1 si a cailor de rulare aferente; lucrari de intretinere a stratului de uzura la caile de rulare, inclusiv asternerea unui nou strat asfaltic. continuă pe Ziarul Bursa

Executia fara autorizatie a celor mai multe lucrari de constructii nu se va mai pedepsi cu inchisoarea: Florin Iordache, printre initiatorii proiectului

Un grup parlamentari de la putere a initiat un proiect de lege potrivit caruia nu se va mai sanctiona cu inchisoarea executia fara autorizatie a mai multor tipuri de lucrari de constructie, informeaza.

Complicata relatie a romanilor cu banii. Dragos Neacsu: Trebuie sa spargem niste mituri si sa privim adevarul in fata. Avem mai multe Romanii!

Trebuie sa privim adevarul in fata, spune Dragos Neacsu, unul dintre cei mai respectati administrator de fonduri din Romania, care a condus un proiect de cercetare sociologica al Asociatiei Administratorilor de Fonduri din Romania AAF), in colaborare cu Institutul de Studii Financiare ISF), care arata cata incredere au romanii in a-si plasa banii in diverse produse de economisire si de investire. Avem mai multe Romanii! Ideea e sa fim constienti de acest lucru. Avem mai multe Romanii din punctul de vedere al atitudinii fata de risc, al modului in care oamenii aleg sa se informeze- sau aleg sa NU se informeze, spune Neacsu. O discutie despre mituri, despre fricile romanilor, despre obiceiurile milenialilor legate de bani si despre multe altele.

Un eurodeputat explica de ce Chisinaul inca nu a primit prima transa din asistenta UE: Autoritatile nu au indeplinit mai multe conditii

Prima transa din asistenta macrofinanciara de 100 de milioane de euro din partea Uniunii Europene nu a ajuns inca la Chisinau pentru autoritatile nu au indeplinit mai multe conditii. Modificarea legislatiei electorale este unul din motivele pentru care plata primei transe a fost amanata de-a lungul ultimului an.

A fost injunghiata pe strada de un barbat care voia sa o jefuiasca: M-a injunghiat de mai multe ori in maini si picior. Avertizez...

O femeie a fost atacata in Dublin de un barbat care a vrut sa o jefuiasca. Acesta a injunghiat-o de mai multe ori. Atacul a fost surprins de o camera de supraveghere. A vrut sa-mi ia geanta, avea un cutit.

POLITICIAN UCIS LA SUCEAVA: Fostul viceprimar a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit

Crima infioratoare in judetul Suceava. Un fost viceprimar a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit. Zamfir Barba a fost omort miercuri in apropiere de locuinta sa din Moara, localitate unde a fost.

POLITICIAN UCIS LA SUCEAVA: Fostul viceprimar a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit (VIDEO)

Crima infioratoare in judetul Suceava. Un fost viceprimar a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit. Zamfir Barba a fost omort miercuri in apropiere de locuinta sa din Moara, localitate unde a fost.

Un fost viceprimar, ucis cu mai multe lovituri de cutit

Un fost viceprimar din Suceava a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit. Acesta a fost gasit miercuri dimineata langa un gard. Suspectul este unul dintre vecinii barbatului. Fostul viceprimar se.

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente, unde aproape 14% din bebelusi sunt nascuti de mame care au mai putin de 20 de ani. Romania se numara in topul clasamentului celor mai tinere mame care au pentru.

FOTO Controverse, dupa accidentul rutier in care doi oameni au murit inecati in Olt: politistii spun ca au anuntat de mai multe ori lipsa parapetului

Politia Valcea a facut o precizare legata de accidentui de duminica, 1 aprilie, de pe Valea Oltului, in care doi oameni au murit inecati in Olt: Sectia Drumuri Nationale a fost informata in mai multe randuri despre lipsa parapetului de pe DN 7.

A injunghiat de mai multe ori o femeie insarcinata si a vrut sa o inece a fost condamnat. Ce pedeapsa au dispus judecatorii din Romania

Tanarul bihorean de 22 de ani, care a injunghiat de mai multe ori o femeie insarcinata si a vrut sa o inece, in 2017, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Curtea de Apel Oradea a pronuntat verdictul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )