Libnet.ro
UNICEF

06:00

Restrictii de circulatie, in weekend, pe mai multe drumuri din tara

România Liberă România Liberă,
Restrictii de circulatie, in weekend, pe mai multe drumuri din tara

Circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata MTMA) mai mare de 3,5 tone si 7,5 tone va fi interzisa, incepand de vineri si pana luni, in anumite intervale orare, pe Autostrada A2 si drumurile nationale DN 7, DN 39 si DN 22C, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR). continuă pe România Liberă

Cod galben de furtuni emis pentru Bucuresti si mai multe judete din tara. A fost emisa si o avertizare de inundatii

Hidrologii au emis Cod galben de inundatii, valabila pana vineri dupa amiaza, in bazine hidrografice de pe raza mai multor judete din Transilvania. De asemenea,Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi o avertizare de Cod galben de furtuni valabila pentru Bucuresti si mai multe judete din tara.

Vreme extrema in tara.Platoul Bucegi, acoperit cu un strat de cativa centimetri de gheata

Vremea extrema a facut ravagii in mai multe zone din tara. La munte, 40 de turisti care trebuiau sa ajunga la Crucea Caraiman sau la Jepii Mici au ramas blocati pe trasee din cauza.

Mai multe strazi din Chisinau, Vatra, Ghidighici si Ialoveni vor ramane fara apa la robinet

SA Apa-Canal Chisinau anunta ca joi, 11 august, va fi sistata temporar livrarea apei pe cateva strazi din Capitala, inclusiv in suburbiile Ghidighici, Vatra si orasul Ialoveni.

Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania

Cele mai ieftine apartamente din tara sunt in Resita. Somajul sau salariile mici sunt cauza pentru care preturile raman scazute. De exemplu, o garsoniera ajunge la 10. 000 de euro. Pretul.

Incendiu in sala releelor de la Sarulesti. Mai multe trenuri de pasageri sunt blocate pe calea ferata

Un incendiu a izbucnit, joi seara, la Sarulesti, in cladirea in care se afla sala releelor si impiegatul de miscare CFR care coordoneaza circulatia feroviara pe ruta Sarulesti - Fundulea, iar mai multe trenuri de pasageri care circula pe relatia Bucuresti - Constanta au ramas blocate pe calea ferata. Potrivit politiei, nu s-au inregistrat victime.

Politia germana actioneaza impotriva unor presupusi islamisti: Au efectuat mai multe raiduri la domiciliile acestora

O serie de raiduri au fost facute de catre politia germana la domiciile unor presupusi islamisti radicali. Un purtator de cuvant al politiei a confirmat efectuarea acestor raiduri in mai multe.

Mai multe masini au fost distruse de tencuiala cazuta de pe un bloc din Targu Jiu

Momente de panica pentru locatarii unui bloc din Targu-Jiu! Mai multe masini au fost avariate, dupa ce tencuiala de pe un impobil a cazut peste ele, potrivit bzi. ro. Incidentul a avut loc intr-o.

Cele mai frumoase case din Venetia, necunoscute de turisti

Venetia este o adevarata bijuterie arhitecturala. In spatele peretilor scorojiti pe exterior ce imprejmuiesc canalele pe care vizitatorii se plimba cu gondola, se afla interioare impresionante. Multe dintre acestea locuinte private, necunoscute de turisti. Iata doar cateva dintre acestea.

Aproape 20.000 de mii de medici au plecat din tara in ultimii ani

Aproape 20. 000 de medici au plecat din tara in ultimii ani. Sute de firme de recrutare din intreaga lume se bat pe medicii romani, scrie marti Jurnalul National. in aceste conditii,.

Cea mai norocoasa persoana din lume: A supravietuit unui accident aviatic si la 6 zile a castigat un milion de dolari la loto

Un barbat din India se poate considera cea mai norocoasa persoana din lume. El a supravietuit accidentului aviatic din Dubai din 3 august, pentru ca pe la doar 6 zile, pe 9 august sa castige un milion de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )