Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cea mai norocoasa persoana din lume: A supravietuit unui accident aviatic si la 6 zile a castigat un milion de dolari la loto

B1 B1,
Cea mai norocoasa persoana din lume: A supravietuit unui accident aviatic si la 6 zile a castigat un milion de dolari la loto

Un barbat din India se poate considera cea mai norocoasa persoana din lume. El a supravietuit accidentului aviatic din Dubai din 3 august, pentru ca pe la doar 6 zile, pe 9 august sa castige un milion de. continuă pe B1

Cel mai lung slide din lume, la Bucuresti: ce provocari aduce un astfel de eveniment

Agentiile Artvendo si Media Concept Store au reusit, dupa trei ani de investigari si provocari, sa implementeze in Romania conceptul de Slide Urban cel mai lung si unul dintre cele mai spectaculoase tobogane din lume, avand 330.

FOTO. Cel mai inutil job din lume: salvamar la piscina olimpica de la JO Rio 2016

La Jocurile Olimpice de la Rio, 75 de salvamari, intre care si 15 femei, urmaresc cu atentie activitatea celor mai buni inotatori din lume, atat in timpul competitiilor, cat si al antrenamentelor, scrie The New York Times, care subliniaza ca pe mal sunt mereu si nenumarati antrenori si asistenti.

Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala. Cristian Rachitan, unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume: Efectele negative sunt atat de mari, incat te tratezi de una si creezi alte doua boli

Unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume, medical naturopat de origine romana Cristian Rachitan a facut mai multe declaratii controversate cu ocazia unei vizite pe care a facut-o.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja iepurilor,.

Vacanta in tarile cu cea mai buna reputatie: de ce sa calatoresti aici si cat te costa

Imaginea unei tari poate influenta orice, inclusiv numarul de turisti atrasi anual. Iata, asadar, tarile cu cea mai buna reputatie din lume, potrivit Institutului de Reputatie, alese dupa 16 criterii, printre care se numara si cat de sigur este locul,.

Iubire de record! Sunt cei mai mici indragostiti din lume

Cine se aseamana se aduna. Este o vorba care li se potriveste de minune lui Paulo Gabriel da Silva Barros si Katyucia Hoshino. Cei doi, care traiesc in Itupeva, Brazilia, vor intra in curand.

VIDEO Cum a fost cea mai spectaculoasa seara a Untold 2016. Show marca Armin van Buuren, fite de Fratelli si steagul Mexicului

DJ-ul olandez Armin van Buuren a reusit sa-si depaseasca propriul record de anul trecut: a mixat mai bine de patru ore, pana la 7 dimineta. Strainii prezenti la festival au fost impresionati, insa unele VIP-uri de la lounge-ul Fratelli au preferat sa stea cu spatele la spectaculosul concert al celui mai popular DJ din lume.

Noua soseaua spre Sarmizegetusa Regia a fost devastata de viituri. A fost cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Imaginile dezastrului de pe drumul spre Sarmizegetusa Regia. Noua sosea a fost devastata de viituri, dupa cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )