Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revedere dupa 17 ani de la serialul care le-a facut vedetele de azi. Ce au declarat acum cele trei actrite

B1 B1,
Revedere dupa 17 ani de la serialul care le-a facut vedetele de azi. Ce au declarat acum cele trei actrite

Laura Cosoi, Dana Rogoz si Tily Niculae au avut parte de o revedere plina de emotii, dupa mai bine de 17 ani de la serialul care le-a consacrat. Cele trei erau pe atunci cele mai bune prietene si prin rolurile pe ca. continuă pe B1

Multi au spus despre ei ca sunt la un pas de despartire, dar acum e totul e clar! Ce au anuntat Dana Nalbaru si Dragos Bucur, dupa 15 ani de relatie

Casnicia Danei Nalbaru cu Dragos Bucur a fost pusa sub lupa, in ultima perioada, iar despre cuplul de actori s-a vehiculat ca ar fi la un pas de divort. Cei doi au dorit sa stabileasca, odata si pentru totdeauna, ce se intampla, cu adevarat, in familia lor. Ce au anuntat Dana Nalbaru si Dragos Bucur, .

Dan Badea lamureste lucrurile, dupa cinci ani de la divortul de Lora. De ce nu a mers mariajul celor doi

Dan Badea a oferit detalii despre casnicia controversata pe care a avut-o cu Lora. De ce nu a mers, de fapt, mariajul lor? Cauzele declarate de cantareata au fost o minciuna? Dan Badea, despre casatoria cu Lora, la 5 ani de la divort Dan Badea a facut dezvaluiri incendiare despre mariajul controversat de care a .

UPDATE Eleva cautata de politie dupa ce a fost data disparuta de familie a fost gasita. Unde era fata care le-a mai dat emotii parintilor

Eleva unui liceu din Pitesti si-a pus pe jar familia, prietenii si colegii, dupa ce a disparut din senin. Fata, in varsta de 17 ani, a mai plecat de la domiciliu in urma cu o luna si s-a intors ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Greseala fatala pe care a facut-o Cornel Gales. Cu cine se afla in masina cand a murit

Cornel Gales a murit astazi, 12 noiembrie, intr-un accident de masina. Vaduvul regretatei artiste Ileana Ciuculete se afla in automobil cu alte doua persoane. Viviana a fost cea care a confirmat vestea tragica. Conform primelor declaratii oferite pentru wowbiz. ro de nasa lui de cununie, se pare ca barbatul a facut o greseala fatala: nu purta .

Banii n-aduc fericirea: Cea mai TANARA MILIARDARA din istorie sufera din dragoste: Iubitul tocmai A PARASIT-O dupa doi ani de relatie! (FOTO)

Are o lume intreaga la picioare, mai putin omul iubit. Kylie Jenner tocmai s-a despartit de Travis Scott, dupa o relatie de doi ani. Se vehiculeaza ca cei doi, parintii unei fetite nascute in 2018, au tot.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )