Libnet.ro
UNICEF

09:15

Revenire senzationala in semifinale la Roland Garros: Anisimova, cea care a invins-o pe Halep, a intors primul set de la 0-5, 15-40

B1 B1,
Revenire senzationala in semifinale la Roland Garros: Anisimova, cea care a invins-o pe Halep, a intors primul set de la 0-5, 15-40

UPDATE:Semifinala de la Roland Garros continua scenariul de film! De data asta, in setul doi, Amanda Anisimova a fost cea care a inceput in forta si a condus cu 3-0 pentru ca apoi sa revina Barty si sa. continuă pe B1

Revenire senzationala in semifinale la Roland Garros: Anisimova, cea care a invins-o pe Halep, a intors primul set de la 0-5, 15-40. Victoria i-a apartinut, insa, lui Ashleigh Barty

UPDATE:Setul decisiv a fost castigat tot de autralianca Ashleigh Barty, care obtinuse astfel calificarea in finala de la Paris, scor 6-7 6-3 6-3. in finala aceasta o va intalni pe cehoaica Marketa Vondro.

Marketa Vondrousova, dupa ce s-a calificat in finala Roland Garros: Este cea mai frumoasa saptamana din viata mea

Jucatoarea ceha de 19 ani Marketa Vondrousova, locul 38 WTA, a declarat ca traieste cea mai frumoasa saptamana din viata ei, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros.

Nadal il spulbera pe Nishikori, Federer nu se impiedica de Wawrinka, vom avea Fedal in semifinale la Roland Garros!

Rafael Nadal si Roger Federer si-au curatat sferturile lor de tablou si se vor intalni pentru a 39-a oara in ciruitul profesionist de tenis.

Finalista de anul trecut de la Roland Garros remarca o situatie care o avantajeaza si acum pe Simona Halep

Simona Halep este detinatoarea trofeului de la Roland Garros si cu trei victorii ar putea sa-si apere titlul castigat anul trecut.

Roland Garros: Programul zilei de miercuri - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in semifinale

Pentru a ajunge in semifinale la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) trebuie sa treaca de obstacolul Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA). Jucatoarea americana de origine rusa nu a pierdut niciun set la actuala editie a competitiei de la Paris. Confruntarea va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier si va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Tot miercuri vor mai evolua la Roland Garros jucatori precum Novak Djokovic, Ashleigh Barty sau Dominic Thiem.

Simona Halep - Amanda Anisimova LIVE TEXT, la Roland Garros. Simona lupta pentru un loc in semifinale

Simona Halepjoaca acum Roland Garros, pe terenul Philippe Chatrier. Romanca o intalneste in sferturile de finala pe americancaAmanda Anisimova, intr-o disputa care trebuia sa aiba loc miercuri,.

FOTO Tabloul feminin de la Roland Garros si fazele finale - Simona Halep, la nivelul 4

Scris si completat manual, tabloul feminin de simplu de la Roland Garros mai are o singura jucatoare din Romania, Simona Halep. Sportiva noastra va lupta pentru un loc in semifinale cu americanca Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA).

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Simona Halep si Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. La ce ora se joaca meciul

Simona Halep isi continua drumul spre finala turneului Roland Garros. Sportiva romanca va juca, miercuri, impotriva jucatoarei Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o extrem de lejer pe Iga Swiatek, locul 104 WTA. Greul, insa, de abia acum incepe pentru sportiva romanca.

Simona Halep, infrangere dureroasa la Roland Garros, in fata Amandei Anisimova. Simona a pierdut in fata unei jucatoare de 17 ani

Simona Halepjoaca acum Roland Garros, pe terenul Philippe Chatrier. Romanca o intalneste in sferturile de finala pe americancaAmanda Anisimova, intr-o disputa care trebuia sa aiba loc miercuri,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )