Libnet.ro
UNICEF

18:45

Revine cea mai iubita masinp din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

B1 B1,
Revine cea mai iubita masinp din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 nu este o masina recunoscuta ca foarte valoroasa. Cu toate acestea, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pentru fabuloasa suma de 11. 900 de euro. continuă pe B1

Google pregateste poate cea mai utila schimbare din Maps

Google a dotat Maps cu o multime de functionalitati care sa-ti faca deplasarea mai usoara. Acum pregateste poate cea mai importanta integrare: toate tipurile de transport intr-o singura.

Eurostat: Romania si Polonia au cea mai ieftina carne din UE

Romania si Polonia au inregistrat cele mai mici preturi la carne din Uniunea Europeana, in 2018, arata datele publicate marti de Eurostat.

De ce nu a avut Corina Chiriac noroc in dragoste. Cea mai mare dezamagire a artistei: M-a mintit ca ma iubeste!

Corina Chiriac a vorbit despre cea mai mare dezamagire din viata ei, oferind detalii despre momentele care i-au schimbat viata si despre persoanele care au avut un mare impact in cariera ei de-a lungul timpului. Artista a povestit cum s-a indepartat de oamenii care au dezamagit-o. De ce nu a avut Corina Chiriac noroc in .

Decizie SOC a unei importante banci din Romania: DUBLEAZA unele comisioane!

Una dintre cele mai cunoscute banci din Romania a decis sa dubleze unele comisioane. Mai mult decat atat, banca nu mai are in oferta posibilitatea de a deschide conturi decat in doar 4 valute.

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

DIICOT: Activitatile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

DIICOT anunta ca, joi, activitatile desfasurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. au fost in cea mai mare parte finalizate, cu referire directa la cercetarea criminalistica. Reprezentantii DIICOT spun ca in continuare se vor desfasura alte activitati, in functie de analiza probelor adunate pana acum.

China pregateste cea mai mare parada militara din istoria sa

China va organiza pe 1 octombrie cea mai mare parada militara in istoria sa, evenimentul fiind pregatit pentru a marca 70 de ani de la proclamarea Republicii Populare.

Cine locuieste acum in vila Stelei Popescu de la malul marii. Casa din statiunea 2 Mai, cea mai mare avere a actritei

Toti fanii regretatei actrite se intreaba de o buna perioada cine a pus mana pe averea sa stransa de-a lungul carierei sale ample de actrita. Stela Popescu se pare ca a oferit toate lucrurile pentru care a muncit o viata intreaga unei singure persoane. Era bine cunoscut faptul ca cea mai mare bucurie o avea .

Sorin Ovidiu Vintu, semnal de alarma. Cea mai grava criza politica, foarte curand! Ce zice de Iohannis

Sorin Ovidiu Vintu trage un semnal de alarma cu privire la posibilele strategii ale candidatilor la alegerile prezidentiale care vor avea loc la sfarsitul acestui an. Omul de afaceri este dezamagit de prestatia PSD si prevede cea mai grava criza politica din ultimii 30 de ani. Sorin Ovidiu Vintu: Dupa prezidentiale va incepe marele macel .

Patru milioane de asigurari RCA din Romania risca sa nu mai fie valabile. Soferii, informati de acest pericol

Patru milioane de asigurari RCA din Romania ar urma sa nu mai fie valabile, in urma unui mare scandal aparut pe piata asigurarilor. Grupul de firme AutoCar cere in instanta falimentul City Insurance, care detine peste 45% din politele RCA. Soferii au fost informati deja despre acest pericol. Scandal pe piata asigurarilor RCA. Patru milioane .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )