Libnet.ro
UNICEF

05:45

Revolutia Preturilor eMAG: cele mai bune oferte la electrocasnice

Playtech Playtech,
Revolutia Preturilor eMAG: cele mai bune oferte la electrocasnice

Daca aveai in plan sa iti cumperi cate ceva pentru casa, Revolutia Preturilor eMAG e o ocazie buna. Va vorbim din perspectiva unor oameni carora li s-au stricat toate prin casa in ultimul timp. Revolutia Preturilor eMAG Combina frigorifica Samsung in cazul in care voiai de mult timp sa iti cumperi o combina frigorifica []. continuă pe Playtech

Revolutia Preturilor la eMAG: cele mai bune reduceri la laptopuri

Revolutia Preturilor este cea mai noua campanie de reduceri organizata de eMAG. intre 21 si 23 iunie, eMAG ofera reduceri de pana la 50% la o gama variata de produse, de la telefoane mobile si tablete, la accesorii auto si articole de sport. De aceasta data, am ales sa ne concentram asupra laptopurilor pe care [].

TOP Cele mai bune orase pentru viitorul tau: aici oamenii au parte de bunastare si tehnologie la nivel inalt

Cum pana in 2050 aproximativ doua treimi din populatia lumii va trai la orase, potrivit Business Insider , adica cu mai mult de jumatate fata de acum, este important ca centrele urbane sa se pregateasca pentru viitor prin imbunatatirea.

Cele mai bune glume despre esecul Romaniei la Euro 2016

Euro 2016. Internetul a explodat imediat dupa eliminarea Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei de la Euro 2016, glumele pe seama jucatorilor si conducerii incepand sa impanzeasca mediul online.

eMAG: Revolutia Preturilor aduce reduceri la smartphone-uri de top

EMAG a inceput Revolutia Preturilor, o campanie de reduceri care promite taieri de preturi de pana la 50%. Revolutia Preturilor la eMAG tine trei zile, de pe 21 pana pe 23 iunie. eMAG are oferte speciale de Revolutia Preturilor la aproape toata gama de produse, dar in acest articol vorbim despre reducerile eMAG la smartphone-uri.

Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa in urma deciziei luate de Tribunalul Bucuresti. Compania s-a aflat in aceasta procedura de reorganizare judiciara pentru a doua oara, in ultimii doi ani.

VIDEO De ce isi aleg pisicile cele mai neobisnuite locuri pentru a se odihni

In materialul video de mai jos, ce face parte din seria Simons Cat Logic, ilustratorul Simon Toland explica de ce pisicile obisnuiesc sa adoarma in cele mai ciudate locuri, de ce isi schimba frecvent locul in care se odihnesc si cate ore dorm zilnic.

Descopera Romania Salbatica: Documentarul care te poarta prin cele mai frumoase locuri din tara (VIDEO)

Cele mai frumoase imagini susprinse de fotograful Dan Dinu dau viata documentarului Descopera Romania salbatica . Serialul despre Romania salbatica este structurat in episoade.

Cum stii ca ai probleme cu inima. Cele mai alarmante simptome

Bolile de inima sunt cauza numarul unu de deces in lume, iar in Romania, in fiecare zi, 40 de oameni mor din cauza unui infarct, in conditiile in care 2 din 3 romani sufera de boli de inima. Cele mai intalnite boli cardiovasculare sunt hipertensiunea arteriala, cardiomiopatia ischemica, tulburarile de ritm si deficientele valvelor.

Raport al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Cutii de conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa, informeaza stiripesurse. ro. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Este una dintre cele mai hot mamici din showbizul romanesc, iar Elena Gheorghe a demonstrat de curand, din nou, acest lucru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3336 seconds )