Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO De ce isi aleg pisicile cele mai neobisnuite locuri pentru a se odihni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO De ce isi aleg pisicile cele mai neobisnuite locuri pentru a se odihni

In materialul video de mai jos, ce face parte din seria Simons Cat Logic, ilustratorul Simon Toland explica de ce pisicile obisnuiesc sa adoarma in cele mai ciudate locuri, de ce isi schimba frecvent locul in care se odihnesc si cate ore dorm zilnic. continuă pe Hotnews

Descopera Romania Salbatica: Documentarul care te poarta prin cele mai frumoase locuri din tara (VIDEO)

Cele mai frumoase imagini susprinse de fotograful Dan Dinu dau viata documentarului Descopera Romania salbatica . Serialul despre Romania salbatica este structurat in episoade.

Recorduri neobisnuite din sport: echipa de fotbal cu cele mai multe penalizari si cea mai scurta partida de box din lume

Cand vine vorba despre succes, in lumea sportului totul se transforma in recorduri mondiale. Guinness Book prezinta un top al celor mai neobisnuite performante in materie de sport de pe mapamond.

Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa in urma deciziei luate de Tribunalul Bucuresti. Compania s-a aflat in aceasta procedura de reorganizare judiciara pentru a doua oara, in ultimii doi ani.

Cum stii ca ai probleme cu inima. Cele mai alarmante simptome

Bolile de inima sunt cauza numarul unu de deces in lume, iar in Romania, in fiecare zi, 40 de oameni mor din cauza unui infarct, in conditiile in care 2 din 3 romani sufera de boli de inima. Cele mai intalnite boli cardiovasculare sunt hipertensiunea arteriala, cardiomiopatia ischemica, tulburarile de ritm si deficientele valvelor.

Raport al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Cutii de conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa, informeaza stiripesurse. ro. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Este una dintre cele mai hot mamici din showbizul romanesc, iar Elena Gheorghe a demonstrat de curand, din nou, acest lucru.

PSD, UDMR si ALDE vor forma majoritatea in Consiliul Judetean Bihor. PNL va fi in opozitie, desi obtinuse cele mai multe mandate

Filialele din Bihor ale PSD, UDMR si ALDE au decis sa formeze o alianta politico-administrativa prin care sa asigure majoritatea in Consiliul Judetean, urmand ca PNL, care a obtinut 17 din cele 35 de mandate, sa fie in opozitie.

Revolutia Preturilor la eMAG: cele mai bune reduceri la laptopuri

Revolutia Preturilor este cea mai noua campanie de reduceri organizata de eMAG. intre 21 si 23 iunie, eMAG ofera reduceri de pana la 50% la o gama variata de produse, de la telefoane mobile si tablete, la accesorii auto si articole de sport. De aceasta data, am ales sa ne concentram asupra laptopurilor pe care [].

OK!Cele mai sexy videoclipuri din anii 90

Pentru generatia care a crescut cu muzica anilor 90, e lesne de inteles nostalgia de acum. Bombardati de Bieberi si Cyrusi, de no-name-uri care canta timp de 6 minute un refren lalait, de trupe care n-au nicio treaba cu dansurile si interpretarea live, ne vine usor sa ne mai intoarcem la idolii de-altadata, la clipurile muzicale concepute, ce-i drept, mai umil, dar parcaaveau mai mult sens.

Solstitiul de vara, ziua cand se leaga cele mai puternice vraji de dragoste si au loc furtuni terifiante. Ce trebuie sa faci ca sa fii ferit de rele

Solstitiul de vara marcheaza inceputul verii astronomice si este momentul in care ziua este cea mai lunga, iar noaptea cea mai scurta. in 2016, solstitiul de vara are loc pe 21 iunie, la ora 00,35. in credinta populara, acest eveniment este asociat cu practicile magice, de fertilitate si cu ritualurile pentru sanatate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )