Libnet.ro
UNICEF

15:15

Revolutie in sistemul bancar. Una din cele mai mari banci anunta o schimbare majora

B1 B1,
Revolutie in sistemul bancar. Una din cele mai mari banci anunta o schimbare majora

Sistemul bancar se pregateste de modificari importante. Banca franceza Societe Generale va lansa in urmatoarele saptamani un sistem inedit de deschidere de conturi. Sistemul se bazeaza pe. continuă pe B1

Accesul masinilor in unul din cele mai mari campusuri studentesti din tara va fi restrictionat

Oficialii Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi Iasi au anuntat ca vor fi montate mai multe bariere la intrarea in capusul Tudor Vladimirescu din cauza numarului mare de autoturisme.

Caru' cu vedete: Uite ce nota de plata colosala a achitat Jay-Z dupa o iesire cu baietii; Au facut sex la Ferma vedetelor si au recunoscut; Una dintre cele mai indragite prezentatoare renunta la emisiune

Un celebru prezentator marca la doua porti! Pe cine a parasit pentru un fost iepuras Playboy. Smiley si Gina Pistol formeaza, la momentul actual, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cu toate ca au. 10 cupluri de vedete de la noi unde diferenta de varsta este mai mare in favoarea partenerei. Elena Basescu 37 de ani) - Catalin Tomata 25 de ani) - diferenta de varsta: 12 ani. Mezina fostului.

Modificare importanta in sistemul bancar. Schimbarea facuta de una dintre cele mai puternice banci

Banca franceza Societe Generale va lansa un sistem inedit de identificare a clientilor pentru deschiderea de conturi in cateva minute pe internet. Sistemul se bazeaza pe recunoasterea faciala si pe un.

Politico: Cele mai mari gafe ale presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a reusit sa starneasca o adevarata furtuna pe pietele financiare printr-o simpla declaratie privind situatia politica din Italia. Agitatia provocata l-a determinat sa revina asupra afirmatiei sale, care, potrivit lui, a fost gresit inteleasa. insa, noteaza Politico, nu a fost pentru prima data cand Jean-Claude Juncker a facut declaratii care i-au uluit pe multi.

Presa internationala: Protestele erup in Romania, una din cele mai corupte tari din UE. Combaterea coruptiei din Romania arata limitele influentei UE

Financial Times vorbeste despre faptul ca stoparea luptei anti coruptie in Romania arata limitele influentei UE, sugerand ca aderarea Romaniei in 2007 s-a facut fara indeplinirea unor conditii serioase. FT il da drept exemplu pe Radu Mazare si vorbeste de coruptii care pot fugi din fata Justitiei in strainatate. Reuters scrie ca Laura Codruta Kovesi a condus DNA-ul incepand din 2013 si, sub conducerea acesteia, condamnarile au crescut drastic intr-unul dintre statele cele mai corupte din Uniunea Europeana. Politico scrie ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu va accepta sa o revoce pe Kovesi avand in vedere sprijinul acordat de populatie lui Kovesi si activitatii DNA.

O vedeta uriasa de la Bollywood s-a stins din viata. A jucat in sute de filme

Vedeta de la Bollywood Sridevi Kapoor, considerata una dintre cele mai mari actrite ale cinematografiei indiene, a murit la Dubai in urma unui infarct, a anuntat familia sa duminica agentiei de presa Press Trust.

Romania: Magazinele online, printre cele mai rapide cresteri de pe piata eCommerce europeana

Magazinele online din Romania inregistreaza una dintre cele mai rapide cresteri din Europa Centrala .

Cati bani face cea mai bogata primarie din tara. De unde incaseaza cele mai mari sume

Potrivit bugetelor prezentate in ultimii ani de primaria Miroslava din Iasi, veniturile proprii ale localitatii sunt si de cinci ori mai mari decat ale altor comune din judet.

Care sunt cele mai puternice companii producatoare de armament din lume. Titanii industriei cu o cifra de afaceri anuala de 375 de miliarde de dolari

Cei mai mari producatori mondiali de arme provind din SUA. Potrivit Institutului International de Cercetare a Pacii de la Stockholm Sipri), vanzarile de arme si servicii militare in intreaga lume au totalizat 374,8 miliarde de dolari in 2017.

Ie, Romanie incepe in Maramures: Mircea Radu, ajutat de doua vedete sa gaseasca cele mai mandre fete FOTO

Show-ul Ie, Romanie incepe joi, 1 martie, si continua vineri, 2 martie, de la ora 21. 15, la Antena 1. Emisiunea va debuta ca o aventura rurala, al carei scop este acela de a descoperi fete frumoase si harnice si oameni talentati din cele noua regiuni istorice ale Romaniei: Maramures, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova, Banat, Crisana si Dobrogea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )