Libnet.ro
UNICEF

06:45

Care sunt cele mai puternice companii producatoare de armament din lume. Titanii industriei cu o cifra de afaceri anuala de 375 de miliarde de dolari

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai puternice companii producatoare de armament din lume. Titanii industriei cu o cifra de afaceri anuala de 375 de miliarde de dolari

Cei mai mari producatori mondiali de arme provind din SUA. Potrivit Institutului International de Cercetare a Pacii de la Stockholm Sipri), vanzarile de arme si servicii militare in intreaga lume au totalizat 374,8 miliarde de dolari in 2017. continuă pe Adevărul

Aproape 80% dintre companii ofera beneficii extrasalarile angajatilor. Care sunt cele mai populare

Beneficiile acordate de catre companii, ca metoda de retentie si fidelizare a angajatilor, au devenit tot mai variate si creative, potrivit Smartree. Abonamentele de sport, spa si relaxare, tichetele de masa si de cadouri, dar si abonamentele medicale.

Care sunt cele mai periculoase alimente! Pana acum s-au crezut despre ele ca ne fac bine. Avertismentul facut de medici

Uneori alimentele pe care le credeam sanatoase se dovedesc a fi de fapt periculoase, iar medicii trag un adevarat semn de alarma. Lauren Antonucci si Lisa Moskovitz de la Nutrition Energy, un centru de.

Cele mai puternice zodii: Reusesc in tot ce isi propun!

Astrele sunt ceva mai darnice cu anumite zodii, cand vine vorba de calitatile necesare pentru atingerea oricaror obiective. Astfel, nativii a patru zodii se pot lauda ca au personalitati puternice,.

Cele mai puternice patruzodii. Reusesc sa isi atinga orice obiectiv

Personalitatea puternica, disponibilitatea de a conduce si de a-si indruma echipa fac din cele patru zodii sa elaboreze planuri si strategii pentru a-si atinge orice obiectiv stabilit. Berbecii sunt.

Cele mai puternice 4 zodii: reusesc sa-si atinga orice obiectiv

Personalitatea puternica, disponibilitatea de a conduce si de a-si indruma echipa fac din cele patru zodii sa elaboreze planuri si strategii pentru a-si atinge orice obiectiv stabilit.

Cum a reusit o studenta sa obtina un internship la una dintre cele mai mari companii din lume. Nici ei nu i-a venit sa creada (FOTO)

O studenta din Miami a reusit sa obtina un internship la Microsoft intr-un mod mai putin obisnuit. Aceasta a postat un mesaj pe LinkeIn in care a scris ca este in cautarea unui internship in domeniul.

Ele sunt cele mai loiale zodii: se dedica in totalitate familiei!

Astrologii au facut un top al celor mai loiale zodii. Vezi daca te numeri printre ele. Taur Un Taur este semnul zodiacal ale carui relatii, odata stabilite, sunt aproape imposibil de rupt. Puteti sa va bazati pe.

Cati producatori romani vand prin marketplace-ul eMAG pentru afaceri mici. Cele mai populare categorii de produse

La un an de la momentul lansarii programului eMAG Deschide Romania, dedicat micilor producatori romani, 530 de astfel de afaceri au listat pe platforma eMAG, prin acest program, 120. 000 de produse facute in Romania . Care sunt cele mai cautate categorii si ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor sa vanda prin acest marketplace.

Halep, printre fetele de aur ale Romaniei: Femeile de la voi sunt cele mai talentate si inteligente din lume!

Daca baietii nu prea mai produc rezultate notabile in sport, in schimb, fetele tin stacheta sus. Datorita lor ne putem mandri cu cea mai buna jucatoare de tenis din lume, dar si cu cea mai buna handbalista.

Adevarul Live: Povestile oamenilor care gestioneaza cele mai mari comunitati online din lume. Se fac bani din blogging?

Se vorbeste tot mai des despre influenceri, despre formarea si genstionarea de comunitati online sau despre cum unele persoane ajung sa se sustina financiar din blogging. Astazi, de la ora 13. 00, aflam povesti de succes ale oamenilor care au ales sa se dedice acestui domeniu si cum reusesc sa formeze comunitati numeroase de oameni cu aceleasi interese.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )