Libnet.ro
UNICEF

09:15

Rex Tillerson: Donald Trump a fost clar in ceea ce priveste incercarea de a reface relatiile cu Moscova

Antena3 Antena3,
Rex Tillerson: Donald Trump a fost clar in ceea ce priveste incercarea de a reface relatiile cu Moscova

Secretarul de stat american, Rex Tillerson, a declarat ca presedintele Donald Trump a transmis ca disputa pe tema anchetelor referitoare la legaturile dintre anturajul sau si Rusia nu ar trebui sa submineze. continuă pe Antena3

Donald Trump a fost informat despre incidentele din Londra

Presedintele SUA Donald Trump a fost informat de echipa sa pe probleme de securitate despre incidentele din centrul Londrei, a anuntat pe Twitter purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer.

Mii de americani au iesit in strada cerandu-i lui Donald Trump adevarul in scandalul privind posibila implicare a Rusiei in alegeri

Mii de manifestanti au iesit in strada in mai multe orase din Statele Unite cerandu-i lui Donald Trump adevarul in ceea ce priveste posibila implicare a Rusiei in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din SUA, scrie AFP.

Rex Tillerson afirma ca presedintele Trump i-a cerut sa reconstruiasca relatia cu Rusia

Secretarul american de Stat Rex Tillerson a afirmat marti, in Noua Zeelanda, ca presedintele Donald Trump i-a cerut sa ignore problemele de la Washington si sa incerce sa reconstruiasca legaturile cu Rusia, scrie AFP.

Primarul Londrei nu vrea sa-l primeasca pe Donald Trump, in Marea Britanie, dupa schimbul acid de replici pe tema atentatului terorist de pe Podul Londrei

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a solicitat Executivului britanic sa anuleze vizita presedintelui american Donald Trump, dupa ce a fost criticat de presedintele american pentru reactia dupa atacul terorist soldat cu cel putin sapte morti si aproape 50 de raniti .

Surprinzatoarea vizita a lui Iohannis in America: ce putem astepta de la intilnirea cu Donald Trump

Klaus Iohannis da vineri cea mai mare lovitura de imagine a mandatului sau in politica externa: o intilnire oficiala cu Donald Trump la Casa Alba la doar sase luni de la inceperea mandatului. E o vizita surprinzatoare prin rapiditatea cu care a fost aranjata si are mize uriase pentru Romania. E un moment in care faliile politice globale par in miscare, iar Romania sa se pozitioneze corect pentru a-si servi interesele politice si de securitate pe termen lung. Vizita, ale carei obiective nu le stim inca, poate avea un impact major in politica interna din Romania, dar si in situatia strategica din regiune. E posibil sa vedem lovituri cu manta in Ungaria, dar si in Turcia. Depinde de Iohannis sa joace corect pentru interesele Romaniei.

Niciun presedinte american nu a avut un astfel de bolid. Cum arata noua limuzina a lui Donald Trump aflata in teste

Presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump este nevoit sa foloseasca in continuare limuzina blindata in care s-a deplasat anterior Barack Obama. Noua masina nu a fost construita in.

Klaus Iohannis incepe duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis incepe, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis a inceput duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Primarul Londrei se opune vizitei de stat a lui Donald Trump in Regatul Unit

Primarul Londrei, Sadiq Khan, criticat de Donald Trump dupa atentatul de la Londra, ca Marea Britanie nu ar mai trebui sa onoreze invitatia facuta presedintelui american pentru o vizita de stat in cursul acestui anului, relateaza AFP.

Donald Trump, atacat voalat de Theresa May. Cum sare premierul Marii Britanii in apararea primarului Londrei

Dupa ce Donald Trump l-a criticat pe primarul Londrei cu privire la actiunile sale in urma atacului de sambata noapte, premierul Marii Britanii, Theresa May a tinut sa sara in apararea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )