Libnet.ro
UNICEF

00:07

Va rezista optimismul pietelor in fata celor mai mari presiuni inflationiste din ultimii 50 de ani?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Va rezista optimismul pietelor in fata celor mai mari presiuni inflationiste din ultimii 50 de ani?

Programul de stimulare economica anuntat de noua administratie de la Washington, care ar trebui sa compenseze cumva efectele blocarii activitatii economice, a impulsionat semnificativ asteptarile inflationiste de peste Ocean, in conditiile in care presiunile asupra preturilor de la nivelul producatorilor erau deja foarte ridicate. continuă pe Ziarul Bursa

Traficul pe cele mai mari cinci aeroporturi din Romania a scazut cu pana la 70% din cauza pandemiei

Cele mai mari cinci aeroporturi din Romania - Otopeni, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Sibiu - au raportat un trafic de pasageri cu pana la 70% mai mic anul trecut fata de 2019, scrie Mediafax.

Capcanele liberalizarii. Atentie: cine te pacaleste cu preturi mai mari, de fapt, nu mai mici

Capcanele liberalizarii. Atentie: s-a aflat cine te pacaleste cu preturi mai mari, de fapt, nu mai mici. Ce trebuie sa faceti pentru a evita asta, cititi in articolul de mai jos. Abonatii carui furnizor au impresia ca platesc mai putin, insa nu este deloc asa. Care este motivul Capcanele liberalizarii pietei de energie sunt mai .

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume, Tse Chi Lop, cetatean canadian originar din China, pe numele caruia Australia a emis un mandat, scrie BBC.

Cadavrul unei balene uriase a fost descoperit in apropiere de Napoli. Este una dinte cele mai mari balene descoperite vreodata in regiune

Cadavrul unei balene despre care se crede ca este unul dintre cele mai mari gasite vreodata in Marea Mediterana a fost recuperat de pe coasta de sud a Italiei.

Bernie Sanders, protagonistul celor mai raspandite meme-uri post-inaugurare. Senatorul raspunde: Stateam acolo incercand sa ma incalzesc, sa fiu atent

Bernie Sanders, senator de Vermont, este protagonistul celor mai raspandite meme-uri post-inaugurare, dupa ce a fost fotografiat la ceremonia de miercuri stand pe un scaun, picior peste picior, purtand masca si o pereche de manusi crosetate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )