Libnet.ro
UNICEF

07:30

Traficul pe cele mai mari cinci aeroporturi din Romania a scazut cu pana la 70% din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
Traficul pe cele mai mari cinci aeroporturi din Romania a scazut cu pana la 70% din cauza pandemiei

Cele mai mari cinci aeroporturi din Romania - Otopeni, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Sibiu - au raportat un trafic de pasageri cu pana la 70% mai mic anul trecut fata de 2019, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume, Tse Chi Lop, cetatean canadian originar din China, pe numele caruia Australia a emis un mandat, scrie BBC.

Cadavrul unei balene uriase a fost descoperit in apropiere de Napoli. Este una dinte cele mai mari balene descoperite vreodata in regiune

Cadavrul unei balene despre care se crede ca este unul dintre cele mai mari gasite vreodata in Marea Mediterana a fost recuperat de pe coasta de sud a Italiei.

Premiera. Sase dintre cele mai mari avioane cargo din lume, filmate simultan in zbor VIDEO

Pentru a imbunatati abilitatile tinerelor echipaje ale avioanelor de transport militar An-124-100 Ruslan, ministerul Apararii din Rusia a organizat un zbor de antrenament la o altitudine de peste 4. 000 de metri. Sase aeronave gigant au fost filmate simultan in aer, o premiera.

Va rezista optimismul pietelor in fata celor mai mari presiuni inflationiste din ultimii 50 de ani?

Programul de stimulare economica anuntat de noua administratie de la Washington, care ar trebui sa compenseze cumva efectele blocarii activitatii economice, a impulsionat semnificativ asteptarile inflationiste de peste Ocean, in conditiile in care presiunile asupra preturilor de la nivelul producatorilor erau deja foarte ridicate.

Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Indragita cantareata urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Desi nu este pentru prima oara cand trece prin asta, se pare ca este mai stresata ca oricand. Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania Este vorba despre Olguta Berbec, care urmeaza sa nasca lunea viitoare pentru a doua oara. Se .

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine o primeste (FOTO)

In Romania exista fel de fel de situatii paradoxale din punct de vedere fiscal. Multi angajati ai statului si pensionariincaseaza salarii mai mari decat presedintele si premierul. Aceste dezechilibre au.

Topul tarilor europene cu cele mai multe investitii in startup-uri Fintech. Pe ce loc se afla Romania

Investitiile in firme fintech la nivel european au fost in total de circa 4 miliarde de euro, in prima jumatate a anului trecut, potrivit unui raport Tech. eu. Cele mai multe investitii le-au primit firmele din Marea Britanie si Germania.

Capcanele liberalizarii. Atentie: cine te pacaleste cu preturi mai mari, de fapt, nu mai mici

Capcanele liberalizarii. Atentie: s-a aflat cine te pacaleste cu preturi mai mari, de fapt, nu mai mici. Ce trebuie sa faceti pentru a evita asta, cititi in articolul de mai jos. Abonatii carui furnizor au impresia ca platesc mai putin, insa nu este deloc asa. Care este motivul Capcanele liberalizarii pietei de energie sunt mai .

Fritz, mesaj catre Gheorghita: Centrul Regional Timisoara a primit cele mai putine doze de vaccin, acest fapt a ridicat semne de intrebare

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a trimis o scrisoare catre coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, Valeriu Gheorghita, in care spune ca centrul regional din orasul de pe Bega a primit cele mai putine doze de vaccin si solicita mai multa predictibilitate si criterii imbunatatite de alocare a vaccinurilor.

Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame. iti iei masina cu suma asta

Cele mai scumpe cirese din lume s-au vandut in Japonia. Suma este colosala si cu ea se poate cumpara o masina. Cat si de ce au costat atat de mult aceste fructe? Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame S-a pus un pret fenomenal de mare pentru jumatate de .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )