Libnet.ro
UNICEF

23:45

Rezultatele inregistrate sambata in preliminariile Campionatului European din 2016. Anglia e prima calificata

Adevărul Adevărul,
Rezultatele inregistrate sambata in preliminariile Campionatului European din 2016. Anglia e prima calificata

Noua dintre meciurile contand pentru preliminariile Campionatului European din 2016 s-au disputat sambata. Majoritatea favoritelor au castigat partidele, insa au avut loc si surprize. continuă pe Adevărul

Rezultatele inregistrate sambata in preliminariile Campionatului European din 2016

Noua dintre meciurile contand pentru preliminariile Campionatului European din 2016 s-au disputat sambata. Majoritatea favoritelor au castigat partidele, insa au avut loc si surprize.

Anglia, prima echipa calificata la Campionatul European din 2016

Reprezentativa Angliei a invins, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 6-0, selectionata statului San Marino, intr-un meci din grupa E a preliminariilor Campionatului European, si a devenit prima echipa care a obtinut calificarea la competitia din 2016 .

Cehia s-a calificat la Campionatul European din 2016

Reprezentativa Cehiei a obtinut calificarea la Campionatul European, dupa ce a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1, nationala Letoniei, intr-un meci din grupa A a preliminariilor competitiei ce va avea loc in 2016.

Anglia, prima echipa calificata la EURO 2016

Nationala Angliei a devenit, sambata seara, prima echipa care obtine matematic calificarea la turneul final al Campionatului European din 2016.

Anglia, prima echipa care a obtinut calificarea la Europeanul din 2016. In meciul cu San Marino a marcat si Rooney, care a egalat recorul lui Bobby Charlton

Reprezentativa Angliei a invins, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 6-0, selectionata statului San Marino, intr-un meci din grupa E a preliminariilor Campionatului European, si a devenit prima echipa care a obtinut calificarea la competitia din 2016, informeaza thefa. com.

Liga 2: Rezultate din etapa a 2-a

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, sambata, in etapa secunda din Liga 2.

Cod portocaliu de canicula, valabil sambata, pentru trei judete din sudul tarii: Alte 16 judete din sud si sud-est, vizate de un cod galben (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, valabila in cursul zilei de sambata, pentru trei judete din sudul tarii. Potrivit .

Echipa Cehiei s-a calificat la Campionatul European de fotbal din 2016

Reprezentativa Cehiei a obtinut calificarea la Campionatul European, dupa ce a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1, nationala Letoniei, intr-un meci din grupa A a preliminariilor competitiei ce va.

Noul Cod Fiscal, adoptat in Parlament. Ce taxe si impozite scad si cresc din 2016

Noul Cod Fiscal a fost adoptat astazi in Parlament si va intra in vigoare la 1 ianuarie 2016, fiindca presedintele n-are alta optiune decat sa-l promulge de aceasta data. O serie de taxe si.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )