Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rezultatele partiale la alegerile parlamentare, conform numaratorii PSD. Cum au votat alegatorii din Teleorman, Buzau, Iasi, Prahova

România Liberă România Liberă,
Rezultatele partiale la alegerile parlamentare, conform numaratorii PSD. Cum au votat alegatorii din Teleorman, Buzau, Iasi, Prahova

REZULTATE PARTIALE ALEGERI PARLAMENTARE 2016, conform numaratorii PSD. Peste sapte milioane de alegatori au votat la alegerile parlamentare pana la ora inchiderii urnelor, prezenta la nivel national fiind de 39,49%. continuă pe România Liberă

Rezultatele partiale la alegerile parlamentare, conform numaratorii PSD

REZULTATE PARTIALE ALEGERI PARLAMENTARE 2016, conform numaratorii PSD. Peste sapte milioane de alegatori au votat la alegerile parlamentare pana la ora inchiderii urnelor, prezenta la nivel national fiind de 39,49%.

PSD a castigat alegerile in Arad. Pe locul doi s-au clasat liberalii, indica rezultatele partiale BEJ

Filiala PNL Arad este prima organizatie a unui partid care a anuntat lista candidatilor pentru alegerile parlamentare din anul 2016, la nivel judetean.

Rezultate alegeri parlamentare in Timis: PSD a obtinut cu 10 la suta mai multe voturi decat PNL

UPDATE 12 decembrie, ora 11. 45: PSD a luat cu 10 la suta mai multe voturi decat PNL, in judetul Timis, atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor, conform numaratorii paralele a partidelor.

Alina Gorghiu A DEMISIONAT de la sefia PNL: Recunosc victoria PSD la alegerile parlamentare

Alina Gorghiu a anuntat, luni, ca, urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare, isi depune mandatul de la sefia PNL. intr-o conferinta de presa, sefa PNL a recunoscut victoria PSD in.

Alina Gorghiu A DEMISIONAT de la sefia PNL: Recunosc victoria PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Alina Gorghiu a anuntat, luni, ca, urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare, isi depune mandatul de la sefia PNL. intr-o conferinta de presa, sefa PNL a recunoscut victoria PSD in.

Alegeri parlamentare 2016 Dambovita. PSD obtine cel putin 7 mandate parlamentari din 10. Castigatorii celei mai bune echipe din ultimii 26 de ani

Alegeri parlamentare 2016 Dambovita. PSD Dambovita a bifat inca o victorie zdrobitoare asupra PNL, dupa cea de la alegerile locale. Cu o prezenta peste media nationala, Dambovita se afla pe locul 8 pe tara.

Alegerile parlamentare vor fi monitorizate in timp real. Sistemul va detecta votul multiplu

Alegerile parlamentare de duminica vor fi monitorizate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) cu ajutorul a 19. 000 de tablete care vor detecta orice tentativa de vot multiplu si vor filma numaratoarea voturilor incepand cu ora 21. 00, dupa inchiderea sectiilor de votare.

Peste 7.400 de detinuti si-au exprimat dorinta de a vota la alegerile parlamentare

Peste 7. 400 de detinuti si-au exprimat intentia de a vota, duminica, cand vor avea loc alegerile parlamentare, potrivit purtatorului de cuvant al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), Cristina Cirlan.

Cine are dreptul sa voteze la alegerile parlamentare in strainatate. Documentele necesare, in functie de tara

La alegerile parlamentare din 11 decembrie pot vota, in diaspora, doar romanii cu rezidenta in strainatate. in cazul acestora, actele doveditoare ale rezidentei difera de la o tara la alta.

El este PRIMUL ROMAN care a VOTAT la alegerile parlamentare! MAE a facut ANUNTUL (FOTO)

Ministerul Afacerilor Externe a publicat pe pagina de Facebook o fotografie cu primul roman care a votat la alegerile parlamentare, un barbat care locuieste Noua Zeelanda. Votul la alegerile pentru Senat si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )