Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rihanna ne ofera un making of al videoclipului piesei What Now!

Devorator Monden Devorator Monden,
Rihanna ne ofera un making of al videoclipului piesei What Now!

Dupa un scurt teaser postat pe retelele de socializare si cateva fotografii foarte dark, Rihanna ne prezinta cu doar o zi inainte de premiera oficiala a noului sau videoclip imagini de la filmarile acestuia incarcand pe contul sau de Vevo un clip making of. Rihanna explora partea intunecata a iubirii in clipul piesei What Now . continuă pe Devorator Monden

Rihanna ne ofera primele imagini din clipul piesei What Now! Vezi aici un scurt teaser!

What Now este cel de-al cincilea single oficial extras de pe ultimul material al Rihannei, intitulat Unapologetic, care a fost lansat in noiembrie 2012. Artista a filmat videoclipul noului sau single in Thailanda in urma cu aproximativ doua luni, postand in urma cu cateva ore un scurt teaser pe pagina sa de Facebook. Deloc surprinzator, .

Rihanna ne ofera primele imagini din clipul piesei What Now! Vezi aici un scurt teaser +2 fotografii!

What Now este cel de-al cincilea single oficial extras de pe ultimul material al Rihannei, intitulat Unapologetic, care a fost lansat in noiembrie 2012. Artista a filmat videoclipul noului sau single in Thailanda in urma cu aproximativ doua luni, postand in urma cu cateva ore doua teaser si doua fotografii pe retelele de socializare. Deloc .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )