Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rihanna ne ofera primele imagini din clipul piesei What Now! Vezi aici un scurt teaser!

Devorator Monden Devorator Monden,
Rihanna ne ofera primele imagini din clipul piesei What Now! Vezi aici un scurt teaser!

What Now este cel de-al cincilea single oficial extras de pe ultimul material al Rihannei, intitulat Unapologetic, care a fost lansat in noiembrie 2012. Artista a filmat videoclipul noului sau single in Thailanda in urma cu aproximativ doua luni, postand in urma cu cateva ore un scurt teaser pe pagina sa de Facebook. Deloc surprinzator, . continuă pe Devorator Monden

Rihanna ne ofera primele imagini din clipul piesei What Now! Vezi aici un scurt teaser +2 fotografii!

What Now este cel de-al cincilea single oficial extras de pe ultimul material al Rihannei, intitulat Unapologetic, care a fost lansat in noiembrie 2012. Artista a filmat videoclipul noului sau single in Thailanda in urma cu aproximativ doua luni, postand in urma cu cateva ore doua teaser si doua fotografii pe retelele de socializare. Deloc .

Kid Ink si Chris Brown zguduie casa cu mega petrecerea lor in clipul piesei Show Me!

Piesa in colaborare dintre rapperul Kid Ink si talentatul Chris Brown beneficiaza acum si de un videoclip oficial de a carui regie s-a ocupat insusi Breezy. Se pare ca artistul este atat de incantat de noul sau hobby incat nu pierde nicio ocazie de a-l practica. Produs de DJ Mustard, single-ul Show Me contine un .

HOT! Taeyang de la BigBang ne invata noul sau dans in clipul piesei RINGA LINGA!

Membrul boy band-ului sud-coreean revine cu un nou single, intitulat RINGA LINGA, dar si cu videoclipul oficial al acestuia. Piesa va fi inclusa pe viitorul album solo al lui Taeyang, intitulat Rise, single-ul fiind o pre-lansare a acestuia. In noul sau clip Taeyang surprinde cu coregrafiile realizate alaturi de numerosi dansatori, printre care se numara .

HOT! Amna colaboreaza cu Whats UP pentru Arme! Vezi aici clipul piesei!

Amna lanseaza prima sa piesa in limba romana, o colaborare cu rapperul Whats Up Arme. Pentru productia acestei piese lucrat impreuna cu Marius Moga si echipa lui, cooptandu-l si pe rapper-ul Whats Up pentru a adauga un suflu fresh piesei. Colaborarea cu Marius Moga a decurs minunat. Am lucrat cu o adevarata echipa de .

HOT! Future o readuce pe extrateresta Miley Cyrus la viata in clipul piesei Real And True feat. Mr. Hudson!

Asa cum se anuntase oficial, in seara zilei de 10 noiembrie a avut loc premiera noului clip al rapperului Future pentru piesa Real And True, cantata in colaborare cu fosta vedeta Disney Miley Cyrus si cantaretul englez Mr. Hudson. Miley Cyrus apare in cadrul clipului goala, acoperita cu body paint stralucitor, artista intrand in pielea .

Laura Pausini ne spune povestea vietii sale in clipul piesei Se Non Te!

Frumoasa balada este inclusa pe prima compilatie greatest din cariera cantaretei italiene, intitulata 20 The Greatest Hits, care este lansata astazi, 12 noiembrie. Se Non Te este cel de-al doilea single promotional extras de pe noul material, dupa piesa Limpido cantata in colaborare cu Kylie Minogue. Acum putin timp Laura Pausini a dezvaluit online .

Primele imagini de la nunta lui Ilie Nastase si Brigitte Sfat: Mireasa a ales o rochie cu dantela (VIDEO)

Nunta mare la Poiana Brasov. Ilie Nastase si sotia petrec alaturi de 300 de invitati la nunta lor. Petrecerea de nunta are loc intr-un hotel de lux din Poiana Brasov, iar printre invitatii lui Ilie Nastase.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )