Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 7-a (vineri)

Online Sport Online Sport,
Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 7-a (vineri)

Vineri programul sportivilor romani de la Rio 2016 este dominat de finala la dublu pe care o joaca Horia Tecau si Florin Mergea, contra lui Rafael Nadal si Marc Lopez. Tot vineri intra in competitie si prima atleta a noastra, iar Begu si Tecau isi continua aventura la dublu mixt. continuă pe Online Sport

Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 4-a

Vedeti mai jos care este programul sportivilor romani in ziua a 4-a de competitie la Jocurile Olimpice de la Rio.

Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 6-a

Vedeti mai jos care este programul sportivilor din Romania in a 6-a zi de competitie la Jocurile Olimpice de la Rio.

Rio 2016: Programul Romaniei de miercuri (Ziua 5)

Miercuri si miercuri noapte sportivii romani continua participarea la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, in cautarea primei medalii. Dublul Tecau-Mergea va juca in semifinala de tenis, intra in concurs la scrimaTiberiu Dolniceanu, avem o finala de haltere, trei semifinale la canotaj, dar si al treilea meci al Romaniei la handbal feminin.

Rio 2016, Rezultate Romania marti (Ziua 4)

Romania a continuat prezenta la Rio 2016, marti si marti noapte. Jucatorul de tenis Adrian Crisan a incheiat aventura la Rio, invins in turul 4 la tenis de masa. La canotaj avem echipaje calificate in semifinale, care lupta pentru medalii. La tenis, dublul Tecau/Mergea s-a calificat in sferturile de finala.

Seful misiunii olimpice a Romaniei la Rio, despre echipamentele sportivilor romani: Originale sau nu, materialul este bun

Alexandru Epuran, seful misiunii olimpice a Romaniei la Rio, a declarat pentru Mediafax, ca stie din presa ca exista suspiciuni ca echipamentul este contrafacut, sustinand ca, original sau nu, materialul este bun, precizarile venind in contextul anchetei demarate de politisti.

Rio 2016, ziua a IV-a: Programul de azi al sportivilor romani care concureaza

Romania n-a obtinut nicio medalie dupa primele zile de competitie de la Rio de Janeiro, dar spera in continuare la evolutii bune ale sportivilor nostri.

Seful misiunii olimpice a Romaniei la Rio, despre echipamentele sportivilor romani: Originale sau nu, materialul este bun

Alexandru Epuran, seful misiunii olimpice a Romaniei la Rio, a declarat ca stie din presa ca exista suspiciuni ca echipamentul este contrafacut, sustinand ca, original sau nu, materialul este.

Firma care ar fi contrafacut echipamentul sportivilor romani la Rio 2016, fondata de de Octavian Morariu si de Ioan Dobrescu

Compania Pax Creative, care a livrat echipamentul oficial pentru Rio 2016 a fost fondata de doi dintre oamenii din fruntea COSR: fostul presedinte Octavian Morariu, acum membru CIO, si secretarul general Ioan.

OLIMPIADA. Programul de miercuri al sportivilor romani

Ziua a 5-a a Jocurilor Olimpice este decisiva pentru nationala de handbal, care joaca un meci de ramanere in turneu cu Muntenegru. Intra in scena si Tiberiu Dolniceanu la sabie masculin, care.

OLIMPIADA. Romania, spulberata de Brazilia la handbal feminin la RIO 2016

Nationala de handal femin a Romaniei merge din rau in mai rau la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dupa esecul surprinzator din primul meci al grupei olimpice in fata Angolei,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )