Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rio 2016, Rezultate Romania duminica (Ziua 2)

Online Sport Online Sport,
Rio 2016, Rezultate Romania duminica (Ziua 2)

Romania a dus la capat taras-grapis si Ziua a 2-a de la Rio. Duminica, cea mai buna performanta a fost calificarea in finala de la barna a Catalinei Ponor, dar au venit si momentele neplacute precum eliminarile Andreei Chitu la judo si Irinai Begu la tenis. Iata mai jos rezultatele complete al Romaniei de sambata. Pentru toate rezultatele Romaniei de la Rio, din toate zilele, apasa aici. Pentru programul complet al Romaniei de la Rio apasa aici. continuă pe Online Sport

Rio 2016: Marian Dragulescu merge in finala de la sarituri

Marian Dragulescu, una dintre putinele sperante ale Romaniei pentru o medalie la Rio 2016, s-a calificat duminica dimineata in finala probei de sarituri, la gimnastica individual masculin.

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

RIO 2016 Samara si Crisan au castigat la tenis

Elizabeta Samara a acces in turul trei la tenis de masa, la Rio-2016, in timp ce Adrian Crisan s-a calificat si el mai departe.

Dodean iese de la Rio 2016 dupa un meci slab

Daniela Dodean a fost eliminata luni in turneul de tenis feminin individual de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a calificat in finala probei de sarituri de la RIO 2016. Romanul, care vine dupa o raceala puternica cu care s-a luptat in ultimele zile, a ex.

Rio 2016: Esec urias al romancelor la scrima individual

Ana Maria Branza Popescu a fost eliminatain optimile de finala ale turneului de spada de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, sambata seara .

Rio 2016, Ziua 2, programul de duminica al Romaniei

Iata programul de duminica, din Ziua 2 de la Jocurile Olimpice de varaRio 2016, al tuturor sportivilor care intra in concurs.

Rio 2016, Ziua 3, programul de luni al Romaniei

Iata programul de luni, din Ziua 3 de la Jocurile Olimpice de varaRio 2016, al tuturor sportivilor care intra in concurs. Romania va evolua luni la canotaj in probele programate, dar si in celede duminicaamanate din cauza vremii. Luni noapte Robert Glinta va fi prezent in finala de inot la 100m spate, iar Romania va juca la handbal cu Brazilia. Monica Niculesc a ramas singura prezenta la tenis feminin individual si va juca luni, la judo va intra in concurs ultima speranta a Romaniei. Corina Caprifoiu.

JO de la Rio 2016, ziua a III-a: programul sportivilor romani care concureaza azi

Romania n-a obtinut nicio medalie in primele doua zile ale Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro si incepe a treia cu speranta ca lucrurile vor sta altfel.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )