Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dodean iese de la Rio 2016 dupa un meci slab

Online Sport Online Sport,
Dodean iese de la Rio 2016 dupa un meci slab

Daniela Dodean a fost eliminata luni in turneul de tenis feminin individual de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. continuă pe Online Sport

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a calificat in finala probei de sarituri de la RIO 2016. Romanul, care vine dupa o raceala puternica cu care s-a luptat in ultimele zile, a ex.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

RIO 2016 Samara si Crisan au castigat la tenis

Elizabeta Samara a acces in turul trei la tenis de masa, la Rio-2016, in timp ce Adrian Crisan s-a calificat si el mai departe.

Rio 2016: Marian Dragulescu merge in finala de la sarituri

Marian Dragulescu, una dintre putinele sperante ale Romaniei pentru o medalie la Rio 2016, s-a calificat duminica dimineata in finala probei de sarituri, la gimnastica individual masculin.

Rio 2016: Esec urias al romancelor la scrima individual

Ana Maria Branza Popescu a fost eliminatain optimile de finala ale turneului de spada de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, sambata seara .

OLIMPIADA. inca doua calificari uluitoare ale romancelor la RIO 2016

Jucatoarele romane de tenis de masa Elizabeta Samara si Daniela Dodean Monteiro s-au calificat, sambata, in turul al treilea al probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de.

Rio 2016: Chitu, devastata dupa infrangerea din ultima secunda: Nu stiu daca o voi mai putea lua de la capat

Andreea Chitu a ratat pasul spre medalia de bronz, duminica, la Rio, fiind eliminata in ultimele secunde ale recalificarilor intr-un meci pe care il avea in mana. Dupa aceasta eliminare cauzata si de imaturitate sportiva, Chitu a fost foarte afectata. Ea era una dintre sperantele Romaniei pentru cele 6-8 medalii la Rio, care acum - dupa esecurile de la scrima - au devenit undeva la 3-5 medalii. Citeste si:Va avea Romania cele mai slabe Jocuri Olimpice de Vara din ultimii 64 de ani? .

OLIMPIADA. Mesajul Catalinei Ponor dupa calificarea in finala de la barna, la RIO 2016

Gimnasta Catalina Ponor a declarat ca i se pare ca traieste un vis dupa ce a obtinut calificarea in finala la barna la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, tinand cont de.

OLIMPIADA. Un roman face senzatie la RIO 2016. Calificare superba

Jucatorul roman de tenis de masa Adrian Crisan s-a calificat in optimile de finala ale probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, luni, dupa o victorie de senzatie in .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )