Libnet.ro
UNICEF

01:05

RIO 2016 Samara si Crisan au castigat la tenis

Adevărul Adevărul,
RIO 2016 Samara si Crisan au castigat la tenis

Elizabeta Samara a acces in turul trei la tenis de masa, la Rio-2016, in timp ce Adrian Crisan s-a calificat si el mai departe. continuă pe Adevărul

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

Rio 2016: Marian Dragulescu merge in finala de la sarituri

Marian Dragulescu, una dintre putinele sperante ale Romaniei pentru o medalie la Rio 2016, s-a calificat duminica dimineata in finala probei de sarituri, la gimnastica individual masculin.

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a calificat in finala probei de sarituri de la RIO 2016. Romanul, care vine dupa o raceala puternica cu care s-a luptat in ultimele zile, a ex.

Rio 2016: Esec urias al romancelor la scrima individual

Ana Maria Branza Popescu a fost eliminatain optimile de finala ale turneului de spada de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, sambata seara .

OLIMPIADA. inca doua calificari uluitoare ale romancelor la RIO 2016

Jucatoarele romane de tenis de masa Elizabeta Samara si Daniela Dodean Monteiro s-au calificat, sambata, in turul al treilea al probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de.

OLIMPIADA. Un jucator celebru de tenis, victima unui incident la RIO 2016

Cu cateva ore inainte de a-l infrunta duminica pe Novak Djokovic in primul tur al Jocurilor de la Rio, tenismanul argentinian Juan Martin Del Potro a ramas blocat 40 de minute intr-un.

OLIMPIADA. Soc in tenisul mondial feminin la RIO 2016

Jucatoarea poloneza de tenis Agnieszka Radwanska, locul cinci mondial, a fost eliminata in primul tur la competitia de tenis de la Rio de Janeiro, fiind invinsa, scor 6-4, 7-5, de sportiva chineza.

OLIMPIADA. Andreea Mitu va juca si la simplu la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu a inlocuit-o pe sarboaica Jelena Jankovic in proba de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a anuntat Federatia.

OLIMPIADA. Venus Williams, eliminata in primul tur la RIO 2016

Multipla campioana olimpica americana Venus Williams a fost eliminata in primul tur al probei de simplu feminin din cadrul turneului de tenis al JO de vara de la Rio de Janeiro, fiind invins?.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )