Libnet.ro
UNICEF

08:30

OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Antena3 Antena3,
OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a calificat in finala probei de sarituri de la RIO 2016. Romanul, care vine dupa o raceala puternica cu care s-a luptat in ultimele zile, a ex. continuă pe Antena3

Gimnastica la Rio: Marian Dragulescu, in finala de la sarituri, iar Andrei Muntean, calificat la paralele

Sportivul roman Marian Dragulescu 35 ani) s-a calificat, sambata, in finala de la sarituri in concursul de gimnastica artistica de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in timp ce Andrei Muntean va evolua in finala de la paralele.

Rio 2016: Marian Dragulescu merge in finala de la sarituri

Marian Dragulescu, una dintre putinele sperante ale Romaniei pentru o medalie la Rio 2016, s-a calificat duminica dimineata in finala probei de sarituri, la gimnastica individual masculin.

Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri la Jocurile Olimpice de la Rio, insa a ratat accederea in ultimul act la sol. De asemenea, Andrei Muntean a obtinut calificarea in finala de la paralele, potrivit Mediafax.

Jocurile Olimpice de la Rio: Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat, sambata noapte, in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Jocurile Olimpice: Vesti bune de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Munteanu la paralele

Chiar daca Nationala Feminina de Handbal a fost invinsa in primul meci de la Jocurile Olimpice de Angola, scor 23-19, vestile bune vin insa de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat.

O singura finala pentru Marian Dragulescu. Veteranul gimnasticii noastre s-a calificat doar la sarituri

Lucrurile nu merge deloc bine pentru sportivii nostri la Olimpiada de la Rio de Janeiro, unde dupa prima zi nu avem motive de bucurie.

O singura finala pentru Marian Dragulescu. Veteranul gimnasticii noastre s-a calificat doar la sol

Lucrurile nu merge deloc bine pentru sportivii nostri la Olimpiada de la Rio de Janeiro, unde dupa prima zi nu avem motive de bucurie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )