Libnet.ro
UNICEF

13:00

RISE Project: Fructele Evaziunii. Interpusii Al Qaeda din Romania: fraude si identitati furate

Hotnews Hotnews,
 RISE Project: Fructele Evaziunii. Interpusii Al Qaeda din Romania: fraude si identitati furate

Calatoria la Bucuresti a unor irakieni suspectati de terorism ne-a costat peste 50 de milioane de euro. Teroristul Omar Hayssam, politicieni, afaceristi romani si rude ale unor demnitari si-au cedat firmele pline de datorii irakienilor veniti ilegal in Romania. Cel care i-a ajutat sa intre in tara a fost condamnat saptamana trecuta, in prima instanta, la sapte ani de inchisoare. continuă pe Hotnews

Delta Dunarii si alte zone din Romania, promovate prin gastronomie si vinuri la nivel mondial

Delta Dunarii si alte regiuni din Romania, intre care Brasov, Cluj si Bucuresti, vor fi promovate prin intermediul gastronomiei si vinurilor romanesti, intr-o serie intitulata Food and Wine Adventures: Romania, care va fi difuzata anul.

Ce spun MASONII ca s-ar afla ascuns in Muntii Bucegi, din Romania: E un tablou de COMANDA urias

Marele mason Massini a aruncat o informatie bomba in 2003. El sustine ca are informatii si documente ultrasecrete care provin de la Statul Major al Pentagonului, referitor la un loc din Romania. El spune ca.

Trei clasari pe podium pentru junioarele din Romania la Cupa Mondiala de floret de la Ciudad de Guatemala

Sportivele din Romania au reusit trei clasari pe podium la Cupa Mondiala de floreta de la Ciudad de Guatemala, concurs rezervat junioarelor. Astfel, romancele au obtinut argint si bronz la individual si argint pe echipe.

CA Immo vinde proiectele din Romania si Polonia catre PointPark Properties

Grupul austriac CA Immo a finalizat negocierile pentru vanzarea portofoliului de proiecte logistice din Romania si din Polonia, catre PointPark Properties din Cehia, pe piata locala compania detinand parcul Europolis Logistic Park de langa Bucuresti.

CA Immo vinde proiectele din Romania si Polonia catre PointPark Properties

Grupul austriac CA Immo a finalizat negocierile pentru vanzarea portofoliului de proiecte logistice din Romania, totalizand 467. 000 de metri patrati, precum si cele din Polonia, catre PointPark Properties din Cehia, pe piata locala compania detinand.

Lovitura pentru fermierii din Romania

Fermierii din Romania nu mai pot vinde catre tarile membre UE bovine, ovine si caprine, decat pentru sacrificare imediata. Fermierii pot vinde totusi catre tarile UE carnea si alte produse de la aceste animale.

RISE Project: Fratii teroristului Hayssam ne vand apa minerala

Fratii lui Omar Hayssam, condamnati marti la inchisoare in dosarul fugii sirianului din tara, detin o felie importanta din piata autohtona a apelor minerale. Compania Rio Bucovina, al treilea jucator din piata, a reintrat discret anul trecut sub controlul familiei lui Omar Hayssam. Fratii sirianului au preluat afacerea prin intermediul unui SRL bulgaresc din orasul Ruse. Procurorii care i-au investigat pe cei doi Omar sustin ca ei au fost doar simpli interpusi pentru Hayssam, care conducea cu autoritate afacerile familiei.

CEDO, decizie istorica pentru justitia din Romania. Achitatii nu pot fi condamnati in apel fara probe noi

CEDO a sanctionat astfel Romania in cauza Mischie, statuand ca este inadmisibila condamnarea in apel, dupa achitare, fara a se administra probe noi care sa rastoarne probatoriul de la.

Peste 300 de Opel Corsa si Opel ADAM din Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme la directie

Un total 319 Opel Corsa si 13 Opel ADAM comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme la coloana de directie care pot conduce la pierderea legaturii dintre volan si roti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )