Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lovitura pentru fermierii din Romania

România Liberă România Liberă,
Lovitura pentru fermierii din Romania

Fermierii din Romania nu mai pot vinde catre tarile membre UE bovine, ovine si caprine, decat pentru sacrificare imediata. Fermierii pot vinde totusi catre tarile UE carnea si alte produse de la aceste animale. continuă pe România Liberă

SURSE: Lukoil intentiona sa renunte la rafinaria din Romania indiferent de problemele in justitie/ Compania ruseasca si-a restrans deja activitatea in mai multe tari din Europa Centrala

Lukoil ar intentiona sa renunte la rafinaria Petrotel din Romania in conditiile in care a facut o investitie importanta in rafinaria din Burgas - Bulgaria, marind capacitatea acesteia, au declarat pentru HotNews. ro surse din domeniul energiei. Astfel, potrivit surselor HotNews. ro, Lukoil ar fi avut oricum intentia de a parasi Romania, indiferent de problemele in justitie cu care se confrunta in aceste zile. Primele informatii referitoare la o posibila retragere a Lukoil din Europa de Est au aparut in luna august, cand compania ruseasca si-a vandut benzinariile din trei tari central - europene.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii: Trebuie sa adaptam Politica Agricola Comuna situatiei din Romania

Actualizare 11:41 Cristian Parvan, AOAR: Rezervele de biodiesel din agricultura pot inlocui dependenta de motorina Agricultura are rezerve extraordinare de energie, precum biodiesel, care pot inlocui, pe viitor, dependenta de motorina, a declarat Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR). Domnia sa sustine ca sectorul agricol are, de asemenea, un potential imens de valoare adaugata, care nu este inca valorificat. --- * Ramona Ivan, CEC Bank: CEC se va indrepta catre proiectele integrate, care se sustin * Nadia Crisan, Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Sunt progrese privind cadastrul terenurilor agricole * Laurentiu Rebega: Sanctiunile impotriva Rusiei ii afecteaza pe producatorii agricoli autohtoni .

Delta Dunarii si alte zone din Romania, promovate prin gastronomie si vinuri la nivel mondial

Delta Dunarii si alte regiuni din Romania, intre care Brasov, Cluj si Bucuresti, vor fi promovate prin intermediul gastronomiei si vinurilor romanesti, intr-o serie intitulata Food and Wine Adventures: Romania, care va fi difuzata anul.

Soarta Lukoil se decide astazi. Ce se va intampla daca gigantul rus se retrage din Romania

Soarta Lukoil se decide astazi. Managementul companiei trebuie sa hotarasca daca gigantul rus se retrage din Romania. Traian Basescu cere nationalizarea rafinariei Petrotel-Lukoil, in cazul in care rusii.

Andreea Raicu, Gica Hagi si Ileana Badiu, impreuna la deschiderea primul magazin Brooks Brothers din Romania!

O multime de personalitati si vedete autohtone, printre care Andreea Raicu, Dana Savuica, Gica Hagi, Ilie Nastase, Ileana Badiu sau Ilie Dumitrescu au luat saptamana aceasta parte la evenimentul de deschidere al primului magazin exclusivist Brooks Brothers din Romania.

Cei mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania

Valoarea parcului auto a celor mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania a fost in septembrie aproape de 50 de milioane de euro, reiese din calculele efectuate de Wall-Street. ro, in urma anunturilor postate de companii pe platforma Autovit. ro.

Sondaj: Deteriorare brusca a perceptiei investitorilor straini asupra mediului economic din Romania

Perceptia investitorilor straini in mediul economic din Romania s-a deterioarat semnificativ in prima jumatate a anului 2014, releva un sondaj realizat in randul membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC), dat publicitatii joi. Numarul respondentilor care se asteptau la o scadere a veniturilor a crescut in mod considerabil, de la 6% in decembrie 2013 la 20% in iunie 2014, potrivit cercetarii interne FIC.

Traficul aerian din Romania a crescut cu 30%, pe fondul conflictului din Ucraina

Traficului aerian din Romania a crescut cu maxim 30% pe fondul conflicului din Ucraina. Totusi, cresterea traficului aerian nu s-a reflectat si in veniturile ROMATSA, care au avansat cu doar 5% fata de anul trecut, a declarat Fanica Carnu, directorul general adjunct ROMATSA.

O noua lovitura pentru bancile americane. Au fost atacate de aceiasi hackeri care au vizat in vara si JPMorgan

A treia banca americana ca active, Citigroup a fost vizata de catre hackeri, potrivit unei surse interne. Au fost vizate, de asemenea, banca regionala Regions Financial Corps, societatea de servicii informatice pentru intreprinderi ADP sau firma de brokeraj online E-Trade.

Primul manual de zbor din Romania, in stadiu de proiect. Pilotii inca se ghideaza dupa reguli vechi de zeci de ani

Romania nu are inca un manual de zbor si toti pilotii se ghideaza dupa cateva reguli vechi de zeci de ani. Mai mult, pilotii comerciali se feresc sa zboare la vedere si asta pentru ca in tara noastra nu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )