Libnet.ro
UNICEF

22:15

Trei clasari pe podium pentru junioarele din Romania la Cupa Mondiala de floret de la Ciudad de Guatemala

România Liberă România Liberă,
Trei clasari pe podium pentru junioarele din Romania la Cupa Mondiala de floret de la Ciudad de Guatemala

Sportivele din Romania au reusit trei clasari pe podium la Cupa Mondiala de floreta de la Ciudad de Guatemala, concurs rezervat junioarelor. Astfel, romancele au obtinut argint si bronz la individual si argint pe echipe. continuă pe România Liberă

Lovitura pentru fermierii din Romania

Fermierii din Romania nu mai pot vinde catre tarile membre UE bovine, ovine si caprine, decat pentru sacrificare imediata. Fermierii pot vinde totusi catre tarile UE carnea si alte produse de la aceste animale.

CEDO, decizie istorica pentru justitia din Romania. Achitatii nu pot fi condamnati in apel fara probe noi

CEDO a sanctionat astfel Romania in cauza Mischie, statuand ca este inadmisibila condamnarea in apel, dupa achitare, fara a se administra probe noi care sa rastoarne probatoriul de la.

CA Immo vinde proiectele din Romania si Polonia catre PointPark Properties

Grupul austriac CA Immo a finalizat negocierile pentru vanzarea portofoliului de proiecte logistice din Romania si din Polonia, catre PointPark Properties din Cehia, pe piata locala compania detinand parcul Europolis Logistic Park de langa Bucuresti.

CA Immo vinde proiectele din Romania si Polonia catre PointPark Properties

Grupul austriac CA Immo a finalizat negocierile pentru vanzarea portofoliului de proiecte logistice din Romania, totalizand 467. 000 de metri patrati, precum si cele din Polonia, catre PointPark Properties din Cehia, pe piata locala compania detinand.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii: Trebuie sa adaptam Politica Agricola Comuna situatiei din Romania

Actualizare 11:41 Cristian Parvan, AOAR: Rezervele de biodiesel din agricultura pot inlocui dependenta de motorina Agricultura are rezerve extraordinare de energie, precum biodiesel, care pot inlocui, pe viitor, dependenta de motorina, a declarat Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR). Domnia sa sustine ca sectorul agricol are, de asemenea, un potential imens de valoare adaugata, care nu este inca valorificat. --- * Ramona Ivan, CEC Bank: CEC se va indrepta catre proiectele integrate, care se sustin * Nadia Crisan, Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Sunt progrese privind cadastrul terenurilor agricole * Laurentiu Rebega: Sanctiunile impotriva Rusiei ii afecteaza pe producatorii agricoli autohtoni .

Delta Dunarii si alte zone din Romania, promovate prin gastronomie si vinuri la nivel mondial

Delta Dunarii si alte regiuni din Romania, intre care Brasov, Cluj si Bucuresti, vor fi promovate prin intermediul gastronomiei si vinurilor romanesti, intr-o serie intitulata Food and Wine Adventures: Romania, care va fi difuzata anul.

Soarta Lukoil se decide astazi. Ce se va intampla daca gigantul rus se retrage din Romania

Soarta Lukoil se decide astazi. Managementul companiei trebuie sa hotarasca daca gigantul rus se retrage din Romania. Traian Basescu cere nationalizarea rafinariei Petrotel-Lukoil, in cazul in care rusii.

Andreea Raicu, Gica Hagi si Ileana Badiu, impreuna la deschiderea primul magazin Brooks Brothers din Romania!

O multime de personalitati si vedete autohtone, printre care Andreea Raicu, Dana Savuica, Gica Hagi, Ilie Nastase, Ileana Badiu sau Ilie Dumitrescu au luat saptamana aceasta parte la evenimentul de deschidere al primului magazin exclusivist Brooks Brothers din Romania.

Cei mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania

Valoarea parcului auto a celor mai mari zece dealeri de masini rulate din Romania a fost in septembrie aproape de 50 de milioane de euro, reiese din calculele efectuate de Wall-Street. ro, in urma anunturilor postate de companii pe platforma Autovit. ro.

Primul manual de zbor din Romania, in stadiu de proiect. Pilotii inca se ghideaza dupa reguli vechi de zeci de ani

Romania nu are inca un manual de zbor si toti pilotii se ghideaza dupa cateva reguli vechi de zeci de ani. Mai mult, pilotii comerciali se feresc sa zboare la vedere si asta pentru ca in tara noastra nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )