Libnet.ro
UNICEF

15:30

Roaming mai ieftin de la 1 iulie ofertele operatorilor din Romania

Playtech Playtech,
Roaming mai ieftin de la 1 iulie ofertele operatorilor din Romania

De maine, 1 iulie, operatorii din Romania vor fi nevoiti sa se supuna noilor reglementari privind tarifele de roaming din Uniunea Europeana si vor ieftini costurile pentru utilizatori. De la 1 iulie, utilizatorii din Uniunea Europeana vor plati mai putin pentru roaming, un pas important spre eliminarea totala a costurilor extra pentru cei care circula in spatiul comunitar si vor sa foloseasca serviciile de voce, SMS si date. De la 1 iulie 2014, un MB de date va costa maximum []. continuă pe Playtech

Roaming mai ieftin - cu ce oferte vin operatorii pentru clientii lor

Tarifele de roaming se micsoreaza de la 1 iulie, iar Vodafone si Orange au reactionat la aceste prevederi si au introdus tarife speciale pentru clientii lor.

Cele mai mari 1.000 de banci din lume au batut recordul la profit in 2013

Cele mai mari 1. 000 de banci din lume au inregistrat in 2013 un profit record de 920 de miliarde de dolari, bancile din China asigurand aproape o treime din acest profit. Potrivit Reuters, situatia evidentiaza ascensiunea bancilor chineze dupa criza.

Praidul are cel mai mare strand cu apa sarata din Romania

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania a fost deschis in statiunea Praid, din judetul Harghita. Strandul ar urma sa puna in valoare potentialul curativ al apelor sarate, care au un efect benefic in tratarea unor boli precum reumatismul sau in recuperarea dupa fracturi. Strandul are o suprafata de peste 5. 200 de metri patrati, din care luciul de apa este reprezentat de aproximativ 2. 000 de metri patrati. in interiorul strandului de la Praid avem doua bazine pentru copii, dintre care unul cu o adancime de 60 de centimetri si altul cu o adancime de 120 de centimetri, precum si un bazin pentru adulti, spun reprezentantii Societatii Nationale a Sarii. Compania de stat a finantat aceasta investitie cu suma de 1,5 milioane de euro.

Cel mai mare strand cu apa sarata din tara s-a deschis la Praid, in urma unei investitii de 1,55 milioane de euro

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, cu o suprafata de aproximativ 5. 200 de metri patrati, a fost deschis, sambata, la Praid Harghita). Investitia, in valoare de 1,55 milioane de euro, a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )