Libnet.ro
UNICEF

11:45

Robert Negoita: Nu cred ca imi afecteaza candidatura chemarea la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Robert Negoita: Nu cred ca imi afecteaza candidatura chemarea la DNA

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat joi ca nu crede ca va fi afectata candidatura sa ca urmare a chemarii sale la DNA pentru ca este vorba despre o chestiune de acum 10 ani. continuă pe Ziarul Bursa

Robert Negoita, primarul Sectorul 3, audiat la DNA: Este vorba despre un dosar din 2009. Cred ca am calitatea de suspect

Robert Negoita, primarul Sectorul 3 al Capitalei, a fost joi la Directia Nationala Anticoruptie DNA). El a fost citat intr-un dosar deschis in 2009 ca urmare a unei plangeri facute de Sorin Blejnar. intrebat daca are calitatea de suspect, Negoita a raspuns: Ceva de genul.

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, se afla la DNA pentru audieri

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, se afla la sediul DNA pentru audieri intr-un dosar de coruptie in care, sustine el, are calitatea de suspect.

DNA: Robert Negoita este urmarit penal pentru evaziune fiscala in forma continuata

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, este urmarit penal pentru evaziune fiscala in forma continuata cu un prejudiciu calculat la peste 77. 000 de lei a transmis DNA.

Robert Negoita este cercetat de DNA pentru o evaziune fiscala de 77 milioane de lei. Primele declaratii

Primarul Robert Negoita a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca a primit de la procurori dosarul cu acuzatiile impotriva lui, dar ca n-a avut timp sa le citeasca. El a precizat ca este vorba de acuzatii din perioada in care el era managerul unei firme private din domeniul imobiliar.

inca un primar cercetat pentru coruptie: Robert Negoita, in vizorul DNA pentru o evaziune fiscala de 77 milioane de lei. Cum se apara edilul

Primarul Robert Negoita a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca a primit de la procurori dosarul cu acuzatiile impotriva lui, dar ca n-a avut timp sa le citeasca. El a precizat ca este vorba de acuzatii din perioada in care el era managerul unei firme private din domeniul imobiliar.

Robert Negoita, citat la DNA intr-un dosar in care apare numele fostului sef ANAF Sorin Blejnar (VIDEO)

30 La iesirea de la DNA, Robert Negoita a declarat ca acuzatiile din dosar se refera la fapte din perioada in care isi desfasura activitatea in zona managementului privat.

Robert Negoita, urmarit penal pentru evaziune fiscala in forma continuata

ACTUALIZARE 15:25 Nicusor Dan: Anchetele DNA ne arata cat de generalizata este coruptia din partidele mari Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, considera ca audierea astazi de catre DNA a co-presedintelui PNL, Vasile Blaga, si a primarului Sectorului 3, Robert Negoita, arata inca o data cat de generalizata este coruptia din partidele mari, PSD si PNL, potrivit unui comunicat remis redactiei. *ACTUALIZARE 14:05 Firea despre Negoita: Nu este vorba despre o fapta din timpul mandatului de primar *ACTUALIZARE 11:28 Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, este urmarit penal pentru evaziune fiscala in forma continuata.

Robert Negoita, urmarit penal pentru evaziune fiscala in forma continuata

ACTUALIZARE 11:28 Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, este urmarit penal pentru evaziune fiscala in forma continuata, a transmis DNA, joi, intr-un comunicat de presa. *ACTUALIZARE 11:03 Robert Negoita, suspect intr-un dosar din 2009 .

Victor Ponta sare in apararea lui Robert Negoita: Sper sa fim lasati sa votam primari, nu salvatori mesianici care dupa vot se duc sa ne salveze in Florida

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, joi dimineata, la vestea ca primarul PSD de la Sectorul 3 al Capitalei, Robert Negoita, a fost chemat la DNA pentru a fi informat in legatura cu calitatea sa de.

Robert Negoita, suspect intr-un dosar din 2009

Robert Negoita, primarul Sectorul 3 al Capitalei, a fost chemat joi dimineata la sediul central al DNA, unde a fost informat ca are calitatea de suspect intr-un dosar intocmit in 2009, in urma unei plangeri depuse de Sorin Blejnar, fost sef ANAF.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )