Libnet.ro
UNICEF

05:30

Robert Pattison are COVID. Filmarile la The Batman au fost oprite din nou

Adevărul Adevărul,
Robert Pattison are COVID. Filmarile la The Batman au fost oprite din nou

Robert Pattison, actorul care va juca rolul lui Batman, a fost confirmat cu COVID-19. Productia filmului a fost oprita la doar cateva zile dupa ce tocmai reincepuse, conform The Guardian. continuă pe Adevărul

Actorul Robert Pattinson ar fi fost testat pozitiv pentru COVID-19. Filmarile la The Batman au fost amanate pentru moment

Actorul Robert Pattinson, cunoscut cel mai bine pentru rolul din Twilight a fost testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Astfel, filmarile pentru Batman vor fi pentru moment amanate, informeaza.

Dwayne The Rock Johnson are COVID-19. Toata familia lui a fost testata. Ce rezultate au primit

Dwayne The Rock Johnson, cel mai bine platit actor de la Hollywood, a anuntat ca atat el, cat si sotia si copiii lui, s-au infectat cu noul coronavirus. Din fericire, acestia s-au vindecat de curand, astfel ca virusul s-a dovedit a fi un dusman nu foarte periculos pentru cel poreclit The Rock Stanca n. r.

Cum si-a dat seama Adelina Pestritu ca are Covid-19. Ce a simtit in timp ce conducea

Adelian Pestritu a fost depistata cu coronavirus. Vedeta a ajuns in atentia medicilor, iar acum este izolata. in timpul petrecut singura le-a povestit prietenilor din mediul online cum a descoperit ca are COVID-19. Primele simptome ale Adelinei Pestritu. Cum si-a dat seama ca are COVID-19? Adelina Pestritu i-a ingrijorat pe apropiati si pe fani cu .

Tatal Madalinei Manole are covid-19. E in stare grava la spital, dar nu e primit la ATI. De ce

Ion, tatal Madalinei Manole, se afla in stare grava la spital, dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. El a fost internat intr-o unitate medicala din Prahova, insa starea sa de sanatate impune transferul pe sectia de terapie intensiva la spitalul din Ploiesti, unde toate paturile de ATI sunt ocupate. Tatal Madalinei Manole, in .

EXCLUSIV Lovitura dura pentru Adelina Pestritu! Ce a patit la cateva ore dupa ce a anuntat ca are covid-19

Adelina Pestritu a anuntat marti noapte ca are noul coronavirus. La ora actuala, influencerita se afla internata intr-un spital din Capitala, iar judecand dupa tag-urile din pozele sale, aceasta ar fi internata la Spitalul Militar Rol 2. EXCLUSIV Lovitura dura pentru Adelina Pestritu! Adelina Pestritu este o femeie activa. A avut numeroase sedinte foto, a .

Adelina Pestritu are COVID-19. A fost internata in spital. imi este teama!

Adelina Pestritu are COVID-19. Vedeta a povestit pe Instagram ca si-a dat seama ca a fost infectata in momentul in care a ramas fara gust si fara miros.

Femeia care are COVID-19 de 6 luni. Prin ce trece de atatea saptamani si ce simptome are

O femeie din Londra sufera de jumatate de an in urma infectarii cu COVID-19. Monique Jackson crede ca a contractat virusul in luna martie, cand a izbucnit pandemia. De atunci, simptomele bizare nu au disparut. Ea face parte din categoria persoanelor cu boala prelungita, cu toate ca virusul nu mai este detectat in corpul ei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )