Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului, eliminata de Kristina Mladenovic in optimi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului, eliminata de Kristina Mladenovic in optimi

Kristina Mladenovic Franta, locul 14 WTA), cap de serie numarul 13, a reusit sa o elimine pe Garbine Muguruza Spania, locul 5 WTA), favorita 4 si campioana en-titre, in optimile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Frantuzoaica s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3, calificandu-se astfel pentru prima data in cariera in sferturile de finala ale competitiei de la Paris. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului, eliminata de Kristina Mladenovic in optimi

Kristina Mladenovic Franta, locul 14 WTA), cap de serie numarul 13, a reusit sa o elimine pe Garbine Muguruza Spania, locul 5 WTA), favorita 4 si campioana en-titre, in optimile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Frantuzoaica s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3, calificandu-se astfel pentru prima data in cariera in sferturile de finala ale competitiei de la Paris.

Roland Garros: Garbine Muguruza, in optimi

Garbine Muguruza cap de serie numarul patru si campioana en-titre a competitiei) s-a calificat, vineri, in optimile de la Roland Garros. Jucatoarea din Spania a invins-o in doua seturi, scor 7-5, 6-2, pe Yulia Putintseva favorita 27, din Kazakhstan).

Muguruza avanseaza in optimi la Roland Garros

Garbine Muguruza, detinatoarea trofeului de la Roland Garros, s-a calificat, vineri, in optimile de finala.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala: Nu ma gandesc in ce tur sunt, fiindca toate adversarele sunt dificile. Nu ma gandesc decat sa-mi fac jocul |Corespondenta de la Roland Garros

Cu fiecare zi care trece, Simona Halep este privita la Roland Garros ca una dintre principalele favorite la castigarea trofeului, alaturi de campioana en titre Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina) si Kristina Mladenovic Franta).

Simona Halep joaca astazi pentru un loc in optimile de finala |Corespondenta de la Roland Garros

Cu fiecare zi care trece, Simona Halep este privita la Roland Garros ca una dintre principalele favorite la castigarea trofeului, alaturi de campioana en titre Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina) si Kristina Mladenovic Franta).

Prabusirea unei campioane: detinatoarea trofeului a fost eliminata la French Open. Urmeaza o cadere dura in ierarhia WTA

Ziua surprizelor a continuat la Roland Garros. Dupa ce ocupanta locului 290 WTA si-a asigurat prezenta in optimi in detrimentul unei adversare din Top 20, turneul feminin si-a pierdut regina.

Perechea Horia Tecau - Jean Julien Rojer, eliminata din proba de la dublu masculin, la Roland Garros

Perechea formata din jucatorul roman Horia Tecau si olandezul Jean Julien Roje a fost eliminata in optimile probei de dublu a turneului de tenis de la Roland Garros, dupa ce a fost invinsa de cuplul Ivan Dodig Croatia)/Marcel Granollers Spania), favoriti 7, cu 6-3, 5-7, 6-3.

Roland Garros: Caroline Wozniacki, victorioasa in partida cu Svetlana Kuznetsova - Anastasija Sevastova, eliminata de numarul 290 mondial in turul trei

Daneza Caroline Wozniacki cap de serie numarul 11) s-a calificat, duminica, in sferturile turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut de rusoaica Svetlana Kuznetsova, favorita numarul 8, scor 6-1, 4-6, 6-2. In alta partida a zilei, Anastasija Sevastova cap de serie numarul 17) a fost invinsa categoric de croata Petra Martic, locul 290 mondial, scor 6-1, 6-1, in turul al treilea al competitiei de la Paris.

Tenismena Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul de la Roland Garros

Sorana Cirstea, locul 64 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 7-5, 6-4, de spaniola Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA si cap de serie numarul 21, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

Veste proasta pentru tenisul romanesc de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau Romania)/Jean Julien Rojer Olanda), capi de serie 11, a fost eliminata in optimile probei de dublu a turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )