Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tenismena Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul de la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
Tenismena Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul de la Roland Garros

Sorana Cirstea, locul 64 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 7-5, 6-4, de spaniola Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA si cap de serie numarul 21, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros. continuă pe România Liberă

Irina Begu a fost eliminata si ea in primul tur la Roland Garros

Si ultima romanca care a jucat luni, Irina Begu, locul 44 WTA, a fost eliminata de la Roland Garros. Adversara i-a fost sportiva Mariana Duque-Marino Columbia), locul 114 WTA.

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Shuai Peng (de la ora 12:00)

Sorana Cirstea 64 WTA) debuteaza la Roland Garros impotriva jucatoarei Shuai Peng China - 36 WTA). Meciul de pe terenul 5 va fi in direct pe Eurosport 1 si LiveScore pe HotNews. ro de la ora 12:00.

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Shuai Peng 6-3, 3-1

Sorana Cirstea 64 WTA) debuteaza la Roland Garros impotriva jucatoarei Shuai Peng China - 36 WTA). Meciul de pe terenul 5 este in direct pe Eurosport 1 si LiveScore pe HotNews. ro.

Sorana Cirstea, prima jucatoare romanca ce s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Sorana Cirstea a fost a cincea jucatoare romanca care a evoluat in primul tur la Roland Garros, dupa ce Irina Begu, Monica Niculescu, Patricia Tig si Ana Bogdan au parasit luni competitia de.

Roland Garros: Florin Mergea, Sorana Cirstea si Raluca Olaru vor evolua miercuri in primul tur al probei de dublu

Sorana Cirstea, Raluca Olaru si Florin Mergea vor evolua, miercuri, in primul tur al probei de dublu, la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

GALERIE FOTO. Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 de la Roland Garros. Primele declaratii ale romancei, in exclusivitate pentru Rl |CORESPONDENTA DE LA ROLAND GARROS

Sorana Carstea 67 WTA) a intrat in forta pe tabloul principal, dupa ce a spulberat-o in 59 de minute pe Shuai Peng China, 39 WTA).

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea - Shuai Peng (12:00), urmat de Simona Halep - Jana Cepelova (17:45)

Sorana Cirstea incearca, marti, sa aduca prima victorie pentru Romania la Roland Garros 2017, dupa ce Marius Copil si toate cele patru jucatoare intrate luni in competitie au parasit rapid intrecerea.

LIVE Roland Garros: Sorana Cirstea - Shuai Peng, urmat de Simona Halep - Jana Cepelova (17:45)

Sorana Cirstea incearca, marti, sa aduca prima victorie pentru Romania la Roland Garros 2017, dupa ce Marius Copil si toate cele patru jucatoare intrate luni in competitie au parasit rapid intrecerea.

Roland Garros: Simona Halep vs Jana Cepelova, ultimul meci de pe Philippe Chatrier - Sorana Cirstea va juca de la ora 12:00

Simona Halep cap de serie numarul trei) va debuta marti la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Meciul jucatoarei noastre cu Jana Cepelova Slovacia - 89 WTA) va fi ultimul de pe arena Philippe Chatrier. Sorana Cirstea va debuta si ea la competitia pariziana: de la ora 12:00, impotriva chinezoaicei Shuai Peng 36 WTA).

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Al doilea hop pentru Sorana Cirstea

Sorana Cirstea va juca, joi, al doilea meci la Roland Garros, unde sportiva noastra a reusit cea mai buna performanta de pana acum din cariera, in 2009, cand a ajuns in sferturile de finala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )