Libnet.ro
UNICEF

06:00

Roland Garros: Germanii Kevin Krawietz si Andreas Mies au castigat proba de dublu

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Germanii Kevin Krawietz si Andreas Mies au castigat proba de dublu

Germanii Kevin Krawietz si Andreas Mies au castigat, sambata, proba de dublu masculin din cadrul turneului de la Roland Garros. Cei doi au invins in finala echipa franceza Jeremy Chardy/Fabrice Martin, scor 6-2, 7-6 3), intr-o ora si 25 de minute. continuă pe Hotnews

Cati bani a castigat Simona Halep la Roland Garros. A pierdut sume fabuloase, dar nici castigul nu e de neglijat

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros si a ratat ocazia de a castiga o suma fabuloasa. Nu se poate plange insa nici cu ce a incasat pana acum. Pentru traseul pana in sferturi, constanteanca s-a ales cu un cec in valoare de 415. 000 de euro. Simona [] .

Australianca Ashleigh Barty a castigat finala feminina de la Roland Garros

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, locul 8 WTA si favorita nr. 8, a castigat sambata finala feminina a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus in doua.

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Roland Garros are o noua campioana: Ashleigh Barty a preluat trofeul de la Simona Halep

Ashleigh Barty este supriza frumoasa a editii din acest an a Roland Garros! Australianca a castigat sambata primul turneu de Grand Slam al carieri ridicand deasupra capului trofeul pe care il obtinuse Simona Ha.

Roland Garros: WTA considera nedrept si nepotrivit faptul ca semifinalele la simplu feminin nu vor avea loc pe terenul principal

Presedintele WTA, Steve Simon, si-a exprimat nemultumirea, joi, cu privire la programarea semifinalelor la simplu feminin de la Roland Garros pe alte terenuri decat cel principal. intr-un comunicat postat pe site-ul WTA, Simon noteaza ca semifinalistele si-au castigat dreptul de a juca pe cea mai mare scena.

Ashleigh Barty, noua regina de la Roland Garros. Ascensiune fulminanta in ultimii trei ani

Jucatoarea australiana Ashleigh Barty a cucerit, sambata, primul ei titlu de Mare Slem din cariera pe zgura de la Roland Garros dupa o finala dominata autoritar.

Cine va fi urmasa Simonei Halep la Roland Garros? Totul despre finala din acest an

Jucatoarele Ashleigh Barty si Marketa Vondrousova se vor intalni, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, de departe un ultim act prea putin anticipat.

Rafael Nadal il invinge categoric pe Roger Federer pentru o noua finala la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in finala de la Roland Garros dupa o victorie in trei seturi asupra lui Roger Federer.

Scandal la Roland Garros inaintea semifinalelor

Organizatorii de la Roland Garros au provocat o adevarat furtuna prin programarea meciurilor din faza semifinalelor celor doua competitii de simplu.

Asa am trait: Rafael Nadal contra Roger Federer la Roland Garros

Iubitorii tenisului din intreaga lume au asteptat cu sufletul la gura meciul meciurilor sau finala din semifinale a editiei din acest la Roland Garros, duelul dintre Rafael Nadal si Roger Federer.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )