Libnet.ro
UNICEF

06:16

Roland Garros: WTA considera nedrept si nepotrivit faptul ca semifinalele la simplu feminin nu vor avea loc pe terenul principal

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: WTA considera nedrept si nepotrivit faptul ca semifinalele la simplu feminin nu vor avea loc pe terenul principal

Presedintele WTA, Steve Simon, si-a exprimat nemultumirea, joi, cu privire la programarea semifinalelor la simplu feminin de la Roland Garros pe alte terenuri decat cel principal. intr-un comunicat postat pe site-ul WTA, Simon noteaza ca semifinalistele si-au castigat dreptul de a juca pe cea mai mare scena. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Ashleigh Barty, in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Madison Keys

Ashleigh Barty Australia, 8 WTA) s-a calificat, in premiera, in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut cu 6-3, 7-5 de Madison Keys SUA, 14 WTA).

Roland Garros: Programul zilei de joi - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in penultimul act; Filip Jianu isi continua partida la juniori

Partida dintre Simona Halep 3 WTA) si Amanda Anisimova 51 WTA), contand pentru calificarea in semifinalele de la Roland Garros, se va disputa joi, de la ora 13:00 ora Romaniei), fiind prima a zilei pe arena Philippe Chatrier. Initial, confruntarea ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, dar ploaia a dat peste cap programul competitiei de la Paris. Tot joi, Filip Jianu isi va continua meciul cu Brandon Nakashima de pe tabloul juniorilor.

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Amanda Anisimova se va disputa joi, de la ora 13:00

Partida dintre Simona Halep 3 WTA) si Amanda Anisimova 51 WTA), contand pentru calificarea in semifinalele de la Roland Garros, se va disputa joi, de la ora 13:00 ora Romaniei), fiind prima a zilei pe arena Philippe Chatrier. Initial, confruntarea ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, dar ploaia a dat peste cap programul competitiei de la Paris.

Roland Garros: Marketa Vondrousova s-a calificat in semifinale / Victorie in fata Petrei Martic

Marketa Vondrousova Cehia, 38 WTA) s-a calificat in premiera in semifinalele unui turneu de Grand Slam, dupa ce a trecut de Petra Martic Croatia, 31 WTA), scor 7-61), 7-5, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul, unul foarte disputat, a durat doua ore.

Daniel Dobre, despre evolutia Simonei Halep la Roland Garros: Este aproape de forma maxima. A fost tensionata, mai ales in primele tururi

Simona Halep se afla in sferturi la Roland Garros, unde va juca miercuri impotriva Amandei Anisimova 17 ani, 51 WTA). Daniel Dobre, antrenorul campioanei en-titre de la Paris, considera ca Halep este aproape de forma maxima, precizand ca pe masura ce a avansat in turneu a jucat mai bine si a capatat incredere. El a mentionat ca eleva sa a fost tensionata mai ales in primele tururi ale competitiei.

Johanna Konta, prima semifinalista de la Roland Garros

Britanica Johanna Konta a eliminat-o, marti, pe americanca Sloane Stephens pentru un loc in semifinalele turneului de la Roland Garros.

Simona Halep coboara pana pe locul 8 in clasamentul WTA, dupa ce a fost eliminata in sferturi la Roland Garros

Simona Halep, campioana in 2018 la Roland Garros, a fost eliminata de tanara Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA) in sferturile competitiei, scor 6-2, 6-4 si va cobori pana pe pozitia a opta in clasamentul WTA. Simona a reusit sa apere doar 430 din cele 2000 de puncte castigate anul trecut la Grand Slam-ul din Paris.

Roland Garros: Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), adversara Simonei Halep din sferturi / Americanca, fara set pierdut la aceasta editie a competitiei (a trecut si de Irina Begu)

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, in sferturile de finala ale Roland Garros.

Roland Garros: Programul zilei de miercuri - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in semifinale

Pentru a ajunge in semifinale la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) trebuie sa treaca de obstacolul Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA). Jucatoarea americana de origine rusa nu a pierdut niciun set la actuala editie a competitiei de la Paris. Confruntarea va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier si va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Tot miercuri vor mai evolua la Roland Garros jucatori precum Novak Djokovic, Ashleigh Barty sau Dominic Thiem.

Roland Garros: Roger Federer, semifinala de vis cu Rafael Nadal / Victorie in patru seturi in fata lui Stan Wawrinka

Roger Federer l-a invins pe conationalul sau Stan Wawrinka, scor 7-64), 4-6, 7-65), 6-4, si s-a calificat in semifinalele Roland Garros, unde se va duela pentru un loc in ultimul act cu rivalul Rafael Nadal. Aceasta va fi a 39-a confruntare dintre elvetian si iberic Rafa conduce cu 23-15).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )