Libnet.ro
UNICEF

15:30

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in optimi la dublu

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in optimi la dublu

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda), cap de serie 12, s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in turul doi Perechea Irina BeguRaluca Olaru, eliminata

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer RomaniaOlanda, favoriti 12) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu masculin din cadrul turneului de la Roland Garros. La dublu feminin, perechea Irina BeguRaluca Olaru a fost eliminata in primul tur.

Perechea TecauRojer, debut cu dreptul la Roland Garros

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer s-a calificat in runda a doua a probei masculine de dublu din.

Irina Bara produce surpriza la Roland Garros

Nu mai putin de patru jucatoare din Romania au evouat, marti, in primul tur la Roland Garros. Doua dintre jucatoare s-au calificat in turul urmator.

VIDEO Roland Garros: Karolina Pliskova, Elena Rybakina si Sloane Stephens, eliminate Kenin, Kvitova, Sabalenka si Muguruza, in turul trei

Karolina Pliskova a doua favorita), Elena Rybakina 14) si Sloane Stephens 29, finalista in 2018) sunt cele mai importante nume care au parasit, joi, competitia de la Roland Garros. in turul trei s-au calificat favorite precum Sofia Kenin 4), Petra Kvitova 7), Aryna Sabalenka 8), Garbine Muguruza 11) si Petra Martic 13).

VIDEO Roland Garros: Serena Williams si Victoria Azarenka au parasit competitia Halep, Svitolina, Bertens si Mertens, in turul trei (Rezultatele zilei)

Serena Williams abandon) si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care au parasit, miercuri, competitia de la Roland Garros. in turul urmator s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) si Elise Mertens 16).

Roland Garros: Meciul dintre Ana Bogdan si Sofia Kenin se va disputa pe Philippe Chatrier Programul de joi al sportivilor romani

Ana Bogdan si Sofia Kenin se vor intalni joi, in al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, in turul doi de la Roland Garros. in aceeasi faza a competitiei vor juca si Patricia Tig si Irina Bara, in timp ce la dublu vor evolua perechile Irina BeguRaluca Olaru si Horia TecauJean-Julien Rojer ambele in primul tur).

VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem s-a calificat in optimi, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Casper Ruud

Dominic Thiem 3 ATP, al treilea favorit) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins cu 6-4, 6-3, 6-1, pe norvegianul Casper Ruud 25 ATP).

Roland Garros: Elina Svitolina s-a calificat in optimi, dupa un meci echilibrat cu Ekaterina Alexandrova

Elina Svitolina 5 WTA si cap de serie nr. 3) s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Ekaterina Alexandrova 30), scor 6-4, 7-5. Jucatoarea din Ucraina a avut nevoie de o ora si 41 de minute pentru a obtine victoria.

Roland Garros: Stan Wawrinka, eliminat in turul trei de locul 239 ATP Nadal, Zverev si Schwartzman s-au calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Surpriza zilei de la Roland Garros a fost produsa de Hugo Gaston 239 ATP). Ultimul francez ramas in competitia de la Paris l-a invins, in turul trei, pe elvetianul Stan Wawrinka 17 ATP, favorit 16). Tot vineri, Rafael Nadal 2), Alexander Zverev 6) si Diego Schwartzman 12) au obtinut calificarea in optimi, dupa victorii in trei seturi.

Patricia Tig si Irina Bara in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarele Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, cu mentiunea ca Bara a beneficiat de abandonul adversarei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )